Cara Mripat Sampeyan Pindhah ing situs web

situs web mata

Kanggo kreatif, aku yakin ana wong ing njerit sing beda-beda lan ora nggawe situs web sing katon lan tumindak kaya wong liya. Nanging saka perspektif pemasaran, kita wis mulang para pengunjung luwih saka sepuluh taun saiki babagan apa sing bakal diarepake ing situs web lan cara navigasi kanthi efektif. Minangka pangguna, ora ana sing nggawe frustasi nalika nyoba golek informasi kontak, klik bali menyang kaca ngarep, utawa pindai kaca kanthi gampang nalika ora dirancang miturut norma modern.

Ing infographic ing ngisor iki, Singlegrain gabung karo Crazy Egg kanggo nyedhiyakake informasi migunani babagan nglacak mata sing bisa mbantu sampeyan nambah pengalaman pangguna ing situs web.

Desain responsif wis ditambahake ing kompleksitas iki - supaya para desainer ngukur grafis kanthi bener kanggo saben viewport lan nyedhiyakake interaksi sing mung bisa ditekan! Iki mbutuhake sawetara kaca sing dipikir kanthi gampang yen gulung, temokake apa sing sampeyan butuhake, lan waca lan simpen.

Desainer sampeyan bisa uga nyoba nggawe sing beda ... nanging aja kaget nalika kena pengaruh tingkat bouncing lan konversi nalika pengunjung frustasi lan lunga!

101-ing-mripat-pelacakan-kepiye-mripat-obah-ing-situs-infographic

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.