Eyequant: Heatmapping ing Fly

pemahaman eyquant

EyeQuant minangka model pelacakan mata prediksi sing khusus ndeleng apa sing dienggo pangguna ing sawijining kaca sajrone 3-5 detik pisanan. Gagasane gampang: sajrone 5 detik, pangguna kudu bisa ndeleng sapa sejatine sampeyan, apa proposisi nilai sampeyan, lan apa sing kudu ditindakake sabanjure. EyeQuant ngidini ngoptimalake desain kaca kanggo mesthekake yen kedadeyan kasebut.

Mangkene asil gratis saka demo EyeQuant kita ... Aku seneng banget nalika fokus ing kaca ngarep!

Apa sing misahake EyeQuant karo layanan liyane yaiku kasunyatan sing mbutuhake sawetara menit kanggo entuk asil. Asil uga kasedhiya ing 3 peta sing beda:

  • The peta perhatian nuduhake area ing layar sing paling penting, paling ora kanggo manungsa waé. Utamane wilayah sing narik mripat diwarnai kanthi warna abang abang, rata-rata ditandhani warna kuning, area sing paling lemah ing gambar sampeyan bakal katon ijo lan biru. Wilayah transparan ora menehi perhatian babar pisan.
  • The peta persepsi nyedhiyakake ringkesan paling cepet saka dorongan kawicaksanan kaca web sampeyan: nuduhake kanthi cepet apa sing bakal bisa dirasakake pangguna sajrone 3 detik pertama kunjungan. Adhedhasar pitungan akurasi visual sing paling dhuwur lan jarak rata-rata saka layar, area transparan peta persepsi minangka pangguna sing bakal ditemokake ing tahap orientasi penting iki.
  • The Wilayah sing Ditarik fitur nyedhiyakake asil paling rinci EyeQuant. Sampeyan ngidini sampeyan nemtokake 10 wilayah ing gambar sampeyan, sing EyeQuant bakal ngetung nilai persentase, kayata + 45% utawa -23%. Nilai kasebut nuduhake manawa luwih akeh (utawa kurang) wilayah sing katon dibandhingake karo rata-rata tangkapan layar.

Biaya layanan apik, kanthi 5 Analisis kanggo $ 199 / bln US utawa 50 kanggo $ 449. Uga kasedhiya rega perusahaan lan antarmuka kasedhiya ing basa Jerman lan Inggris. EyeQuant uga duwe API lan paket reseller kasedhiya!