EyeTrackShop: Nglacak Mripat liwat Web Cam

mac eyetrackshop s

Iki minangka kemajuan gedhe ing industri pelacak mata. Biyen yen sampeyan pengin nglacak mata, sampeyan biasane kudu mbayar dhuwit sing akeh banget kanggo agensi kasebut kanthi peralatan lan personel kanggo ngrampungake proyek kasebut.

Apa Lacak Mripat?

Teknologi pelacakan mripat ngukur persis ing tampilan pelanggan. Iki ngidini sampeyan langsung ndeleng manawa komunikasi sampeyan aktif utawa ora. Biyen sampeyan kudu ngandelake tebakan sing wis sinau utawa panelitian laboratorium lanjutan sing butuh wektu suwe, nanging saiki kita wis nggawe pelacakan mata kanthi cara sing anyar, gampang, cepet lan hemat biaya. EyeTrackShop

Asil EyeTrackShop ditampilake ing laporan standar, kalebu wektu sing ditindakake pamirsa kanggo obyek kasebut, suwene suwene tetep ing obyek kasebut, lan peta panas umume kanggo fokus. Pelacakan mata minangka teknologi sing migunani kanggo ngoptimalake kaca kebangkrutan lan pariwara - supaya fokus pamirsa dilebokake persis karo sing sampeyan karepake. Nanging, wis ora bisa diuji saben dina amarga ana biaya sing dibutuhake.

Iki kalebu sawetara kaluwihan kanggo agensi lan pengiklan:

  • Teknologi pelacakan mata EyeTrackShop sing unik kanggo webcam ngidini sampeyan nganakake riset ing sawetara pasar sekaligus.
  • EyeTrackShop bisa nyoba nglawan panel skala gedhe tanpa wates.
  • Tes EyeTrackShop ditindakake ing omah, asile cocog karo panggunaan alami.
  • EyeTrackShop bisa entuk asil sajrone sawetara dina.
  • EyeTrackShop larang regane - level biaya sing mbantu sampeyan nambah ROI, sanajan kanggo proyek cilik.

2 Komentar

  1. 1

    Sarwa. Eyetrackshop bakal nulung perusahaan nyoba ngemas kemasan, iklan, kaca web lsp nalika biyen uga ora bisa tuku. Terobosan gedhe ing riset pasar.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.