Extole: Advokasi Merek lan Pemasaran Rujukan

Pemasaran Rujukan Lengkap

Amarga konsumen dadi luwih tuli karo pemasaran interupsi, iku penting manawa merek ngenali para pendukung lan menehi alat sing dibutuhake kanggo ngrujuk produk lan layanane. Extole kang platform pemasaran referensi nggawe program pembelaan kanggo skala merek paling gedhe.

Nuduhake On-Brand

Gawe pengalaman enggo bareng pengacara sing tanpa gaweyan. Program referensi sing disesuaikan karo merek sampeyan bakal nggawe luwih akeh pelanggan dadi pendukung lan nambah kesadaran merek. Extole nyedhiyakake piranti lunak pemasaran rujukan sing ngeterake keterlibatan lan nambah konversi sampeyan.

Extension OmniChSharing 042318

  • Cithakan enggo bareng lan referensi sing wis dibangun
  • Nyunting visual konten rujukan pungkasan-kanggo-mburi kanggo pengalaman ing-merek
  • Desain apik katon apik banget ing seluler, ing web, utawa ing aplikasi sampeyan
  • Kode lan insentif khusus kanggo pribadi
  • Pengalaman rujukan sing dirampingake ndadekake konsumen gampang nuduhake
  • Lokalisasi basa kanggo entuk internasional

Mesin Ganjaran

Advokat lan kanca sampeyan njaluk hadiah cepet, lan sampeyan bisa nggawe insentif kasebut kanthi sampurna kanggo saben kampanye pemasaran rujukan. Ganjaran wektu nyata nggawe kepuasan cepet lan nyengkuyung luwih akeh nuduhake lan rujukan. Kita uga duwe perlindungan penipuan internal, supaya sampeyan bisa nglindhungi merek lan wates sampeyan.

Reward ExtoleEng 042318

  • Nangani macem-macem jinis hadiah, internal lan eksternal
  • Hadiah karo kupon, poin loyalitas, kertu hadiah, lan liya-liyane nganggo mesin hadiah otomatis
  • Pelanggan seneng karo tawaran hadiah sing sampurna lan dites
  • Nyedhiyakake dhukungan kanggo hadiah internasional
  • Ngatur hadiah kanggo saben kampanye, supaya sampeyan bisa nglacak insentif sing bisa digunakake
  • Setel aturan canggih kanggo ndeteksi lan nyegah rujukan sing murah.

Profil Penasihat Brand

Platform Extole nggawe gampang digoleki lan entuk pengaruh sing apik. Pelanggan sing paling apik - sing nuduhake lan sing nanggapi - minangka kauntungan unik sampeyan. Gunakake data jaringan pihak katelu lan sosial babagan para penyokong kanggo upaya pemasaran sampeyan.

Extole AdvProfileMngr 042318

  • Piranti lunak rujukan modern lan aman kanthi segmentasi rinci lan nglaporake kanggo ngerti persis sapa sing dadi penyokong sampeyan lan kepiye cara nuduhake
  • Laporan wektu nyata babagan pemegang saham paling dhuwur, pengaruh paling gedhe, lan driver pendapatan
  • Panemuan influencer, penyokong merek, lan jaringan sing gampang
  • Profil sing apik kanggo para pendukung utama nggunakake data saka macem-macem platform sosial
  • Ganjar pengacara sing bener ing wektu nyata

Target lan Tes

Kanthi penargetan khusus para pamirsa, Extole nggawe hadiah sing gampang, konten, lan uga aturan bisnis adhedhasar segmen pamirsa sing beda. Kemampuan iki ngidini perusahaan gampang ngatur macem-macem program bebarengan. Kajaba iku, saben program bisa duwe macem-macem varian supaya bisa nyoba a / b babagan aspek program rujukan sampeyan. 

Extole InsightABtest 042318

  • Coba aturan kreatif, tawaran, lan bisnis kanggo ngerti kinerja.
  • Gampang milih macem-macem pamirsa menyang macem-macem program supaya bisa disesuaikan karo pengalaman.
  • Ngatur program, kampanye, lan tes ing siji dashboard sing menehi wawasan lan kontrol langsung. 

Kemampuan Pemasaran Rujukan Lanjut

Extole nawakake macem-macem fitur canggih lan kemampuan sing mbantu sampeyan nggayuh jangkauan lan pengaruh pemasaran advokasi sampeyan.

Ngatur TempAndCustom 042318

  • Jalanake semburan hadiah sing tambah kanggo narik pembelaan lan program sampeyan tetep seger.
  • Ayo pelanggan nuduhake barang tartamtu supaya bisa menehi saran ora mung merek nanging produk sing sampurna. 
  • Melu pengaruh karo kampanye Extole khusus sing nglacak lan menehi hadiah.

Kapabilitas Integrasi

Sampeyan ngerti manawa program refer-a-friend kudu tanpa gesekan. Nuduhake lan ngrujuk kudu gampang banget kanggo para pelanggan. API lan webhook sing kuat menehi para pelanggan pengalaman apik ing aplikasi lan situs web sampeyan, ora preduli piranti apa wae sing digunakake.

Extole APIwebhooks 042318

  • API pemasaran referensi dibangun kanggo aplikasi seluler
  • Integrasi karo platform smartphone lan platform enggo bareng sosial pelanggan
  • Bisa digunakake bebarengan karo solusi pelacakan app
  • Siapke promosi lan enggo bareng gampang kanggo konsumen liwat API
  • Gawe API kreatif sing lengkap kanggo pengalaman pangguna sing disesuaikan
  • Atur konversi lan hadiah sing didhukung API

Entuk Demo Extole