Tips lan Jinis Produksi Video panjelasan

produksi video panjelasan

Kita lagi ing tengah-tengah wong liya produksi video panjelasan nalika nulis iki lan ndeleng asil sing luar biasa saka video sing wis digawe, skrip, utawa dituduhake. Iki minangka infographic sing luar biasa babagan nggawe video panjelasan sing nyedhiyakake proses sing kuat kanggo nggawe video sing nyurung keterlibatan lan konversi.

Dadi, kepiye sampeyan nggawe video panjelasan sing bakal nambah tarif konversi sampeyan? Kanggo mbantu sampeyan, aku nggawe infographic sing ngrusak proses nggawe video panjelasan sing sampurna. Neil Patel, Quicksprout.

Kita wis nuduhake video panjelasan ing video panjelasan sing bisa dipriksa. Lan kita wis nuduhake sawetara sawetara conto video panjelasan, sanajan infographic saka Quicksprout iki luwih akeh!

Yen sampeyan pengin ndeleng pandhuan liyane Produksi Video panjelasan, priksa Produksi McCoy Pandhuan babagan Produksi Video Explainer.

Siji-sijine asil dandan sing aku lakoni kanggo infographic iki yaiku produksi video panjelasan langkah ditetepake. Langkah 2 yaiku skrip lan langkah 3 yaiku storyboarding video ing endhas. Aku ora setuju ... lan bakal negesake nggawe gambar kasar kanggo saben adegan kanthi skrip sing cocog, banjur dilebokake ing tembok utawa meja, menehi gambaran sing luwih jelas babagan kesederhanaan lan jangkah video panjelasan kasebut. Saben perancang video sing wis kerjo wis nyedhiyakake iki lan ngirit akeh ton wektu produksi.

Yen kita kudu bolak-balik ing video sing wis digawe, kita bisa uga mbuang wektu kanggo adegan animasi sing ora bakal digunakake, utawa ilang produksi adegan sing kudu ditambahake. Kaya mockup aplikasi ngirit wektu pangembangan, mockup adegan bakal ngirit upaya sampeyan ing produksi video panjelasan.

Produksi-Panjelasan-Video

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.