Video panjelasan babagan Video panjelasan: Alat sing Ora Dibiji kanggo Pemasar

Layar layar 2013 10 30 ing 1.50.57 PM

Kanthi perhatian konsumen terus-terusan nyuda, para pemasar lan merek kudu komunikasi apa, kenapa, lan kepiye tanpa kakehan informasi. Panliten nemokake manawa presentasi nganggo tembung lan gambar 50% luwih efektif nalika dikomunikasikake kanthi lisan. Dadi, kenapa akeh merek sing ngisi kaca omah karo teks dhewe?

Pitunjuk video panjelasan. Pemasar cerdas ngormati wektu pamirsa, lan nggunakake komunikasi visual, kaya video panjelasan, kanggo nggedhekake pemahaman pamirsa. Khasiat ing kene ing hipotesis saluran ganda, sing negesake manawa otak nampa informasi liwat 2 saluran: mata lan kuping.

Yen kakehan informasi, bisa uga ana kakehan, sing nyebabake nyuda pemahaman. Swara swara ngidini pamirso bisa ngaktifake wilayah pendengaran ing otak, nalika mripat bisa fokus ing gambar, supaya informasi tetep luwih gedhe.

Kolom Lima nuduhake regane alat sing migunani iki, lan ilmu sing ana ing njero video, ing video panjelasan babagan video panjelasan ing ngisor iki:

3 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    Pemasaran video uga nduweni peran gedhe kanggo kredibilitas. Iki bakal mbuktekake para pamirsa manawa sampeyan ora mung nggawe persona karo panulis hantu, nanging sampeyan pancen wong nyata lan bisa keterlibatan. Jelas Kelsey. 🙂

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.