Keahlian gratis, sumber daya ora…

informasiAku mulih dina iki. Aku ora sehat - aku ngira akeh, akeh, pirang-pirang jam kerja lan stres isih bisa ditindakake. Aku muter ing kursi banjur listrik mati. Mung bakal saya parah yen udan lan adhem.

Aku duwe sawetara wektu kanggo maca lan turu esuk kanggo nyoba ngilangi bug sing ana. TechZ ujar babagan kabeh buku sing dakwaca… biasane ora kurang saka 3. Aku maca 3 saiki lan ngenteni 2 liyane sawise iku. Aku seneng maca. Aku ngresiki lan nglipur aku tinimbang nonton film utawa televisi. Aku ngandhani anakku yen sing paling apik babagan maca yaiku sampeyan kudu nggambar gambar utawa film ing sirah sampeyan. Nalika ndeleng film sing ditulis babagan buku, biasane aku kuciwa.

Aku ngalih… lan mung kari 30 menit utawa luwih ing laptop. Lan tangga teparo bisa uga bakal nemokake aku ngrampok routere (mesthi ora aman,). Nalika maca, aku kudu mikir, lan pengin nulis.

Mangkene teori kula ... informasi ora sepele kaya biyen. Kanthi Internet, ilmu dadi luwih murah lan luwih murah nalika kaping pindho. Dina ngrekrut konsultan kanggo ngandhani apa sing bakal kita lakoni ngirim tumindak sing adoh banget ing mburi kita. Nanging, kita nyewa konsultan amarga dheweke duwe bisa bisa dilakoni kanggo kita.

Sumber daya tambah larang regane lan ilmu saya suda.

Aku duwe cukup pengetahuan kanggo mbangun perusahaan sing hebat. Sing kurang saka aku yaiku sumber - wektu lan dhuwit. Nalika aku wawancara karo konsultan perspektif, biasane ora amarga apa sing bisa diwenehake utawa ora bisa dakkandhakake. Kasunyatane, aku biasane ngerti luwih akeh tinimbang sing dakkarepake. Yen aku rumangsa kepenak karo dheweke, aku ngajak dheweke nuli tugas ... amarga mung bisa menehi perhatian marang masalah kasebut. Aku ora bisa nglakoni.

Pirang taun kepungkur, aku biyen ndandani mobil dhewe. Aku wis nindakake kabeh sing kudu ditindakake kanggo mobil. Aku wis wayahe, mula aku banjur arep tuku buku lan ngalahake. Nalika saya tuwa, aku ora seneng ngikis maneh knckle dadi nggawa menyang toko. Pancen luwih akeh wektu kanggo aku supaya wong liya ndandani tinimbang aku sing ndandani. Malah kanthi biaya pangopènan mobil sing larang banget.

Apa iki arah supaya kabeh obah? Ayo dadi conto Search Engine Optimization (SEO). Aku cukup yakin manawa diwenehi wektu, aku bisa nggawe lingkungan kothak wedhi, ngapiki lan nyoba kanggo ndeleng kepiye carane bisa munggah ing ndhuwur saben algoritma Search Engine. Nanging aku ora duwe wektu kanggo perkara kasebut. Mesthi - ora kabeh wong bisa maca blog lan wiwit nindakake. Aku ngerti ... nanging akeh wong sing bisa ngerti.

Keahlian SEO is gratis - cukup akeh koleksi situs SEO lan blog ing Internet sing terus-terusan ngirim tes lan temuan. (Aku wis nggunakake sawetara tweak ing situsku). Aku ora nyoba ngilangi Konsultan SEO… worth dhuwit. Nanging dhuwit kasebut dudu regane amarga keahliane, nanging dhuwit kasebut bisa dadi sumber sing migunani. Dheweke nindakake saben dina supaya sampeyan ora prelu!

Internet is ing Superhighway Informasi. Aku ngerti yen wis lawas lan klise, nanging kasunyatane. Distribusi ilmu pengetahuan saya murah lan saya murah. Yen aku pengin ngerti cara ngobati kulit garing Jack Russellku utawa aku pengin nggawe kerangka Ajax ... ora ana apa-apa yen aku kudu golek.

Amarga Net dadi luwih teratur lan luwih gampang nggolek informasi, aku luwih penting kita ora nganggep awake dhewe kurang 'ahli' lan luwih akeh minangka 'sumber daya'. Keahlian wis ana ing endi wae lan bebas digunakake. Sumber daya ora.

Apa sampeyan setuju?

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.