Ahli: Platform Pemasaran Saluran Saluran

platform pemasaran salib

Platform pemasaran lintas-saluran Layanan Pemasaran Experian nguatake merek kanggo ngatur lan nglakokake kabeh interaksi pelanggan ing sawijining sistem, kanthi wektu nyata - ngilangi kebutuhan kanggo macem-macem platform sing beda lan vendor saluran individu. Platform kasebut ndadekake merek bisa nggabungake wawasan pelanggan kanthi gampang saka sumber data kanggo nggawe interaksi pelanggan sing luwih cerdas, lan efektif ing email, seluler, sosial, web, pariwara cetak lan tampilan.

Platform Pemasaran Cross-Channel Experian Nawakake:

  • Integrasi data - Entuk tampilan panorama sing nyata saka pelanggan kanthi nggabungake data pelanggan saka sumber apa wae, lan wenehake wawasan konsumen kaya Layanan Pemasaran Experian
  • Manajemen kampanye lintas-saluran - Atur kabeh kampanye lintas-tengah lan lancarake pengalaman merek sing konsisten kanggo para pelanggan
  • Manajemen interaksi - Tangkep tanggepan lan sentimen pelanggan, banjur langsung gunakake data kasebut kanggo interaksi lintas-saluran sing luwih relevan lan tepat wektu

Salah sawijining poin sing digawe Experian ing brosur pemasaran lintas-saluran yaiku kunci ... klien sampeyan ora weruh Saluran, dheweke ndeleng merek siji. Akibate, sampeyan kudu nggawe manawa sampeyan mengkoordinasi upaya ing saluran kanggo nyuda redundansi, ngenali pelanggan ing endi wae, lan ngobrol kanthi pribadi lan kanthi bener yen ana hubungane karo merek sampeyan.

pemasaran-eksperimen-salib-saluran

2 Komentar

  1. 1

    Bubar iki aku sithik banget dhuwit lan utang mangan kabeh pihak! Nganti aku mutusake golek dhuwit ing internet. Aku lunga menyang surveymoneymaker dot net, lan miwiti ngisi survey kanthi awis, lan sejatine aku luwih bisa mbayar tagihan !! Aku seneng banget, aku nindakake iki !! Kanthi kabeh stres finansial taun-taun iki, aku ngarep-arep kabeh bisa menehi kesempatan. - vttm

  2. 2

    aJ5u - Pirang-pirang taun suwene aku kurang banget dhuwit lan debit mateni aku saka kabeh sudhut! Pancen Kanan Nganti aku sinau ngasilake dhuwit .. ing INTERNET! Aku mlebu ing titik bersih surveymoneymaker, lan miwiti nindakake survey kanggo dhuwit, lan nindakake, aku luwih bisa nindakake apa-apa !! Aku seneng, aku nindakake iki !!! Kanthi kabeh stres finansial taun-taun iki, aku ngarep-arep kabeh bisa menehi kesempatan. r04O

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.