TOLONG ORA GOLEK: Taktik Niyat Kethok Exit sing Ora Bakal Ngganggu Pengunjung Sampeyan

strategi metu niat

Teknologi maksud metu (Apa iku?). Versi pemasaran digital KC lan The Sunshine Band's Nyuwun Aja Mangkat.

Kita wis mbuktekake bola-bali liwat tes A / B sing nggunakake teknologi int exit supaya bisa nyebabake overlay bisa dadi cara sing efektif banget kanggo nylametake pengunjung. Tuladha konten sing dipicu kalebu proposisine kode diskon utawa pesen mlebu buletin. Sawetara bisa uga ujar manawa gangguan kasebut nyuda pengalaman pelanggan. Elingi iki, ing ngisor iki ana sawetara taktik sing bisa mbantu sampeyan ngatasi efek kasebut nalika nindakake kampanye maksud metu.

Taktik # 1 - Segmen, Segmen, Segmen

Ana macem-macem kaluwihan kanggo fokus olahpesen maksud metu menyang subset tartamtu saka basis pengunjung. Sampeyan ora pengin mung menehi kode diskon kanthi ora sengaja kanggo saben pengunjung ing kana. Proposisi kode diskon bisa ngrusak merek sampeyan lan nyebabake para pembeli sing ora setya. Strategi sing luwih kuat yaiku menehi hadiah kanggo pelanggan utama sampeyan - basis pengunjung sing paling setia - kanthi diskon kanggo njaga retensi pelanggan sing paling penting ing pasar sing jenuh lan kompetitif.

Karo salah sawijining pelanggan maskapai, kita bubar nggunakake kombinasi data sentris-pelanggan offline, data ing-sesi nyata-wektu, lan prilaku browsing / tuku sejarah supaya mung target segmen-tingkat loyalitas dhuwur kanthi diskon. Iki nyebabake penawaran niat metu sing fokus banget sing ngasilake pesenan 16 nganti 20 persen ing telung segmen individu.

Ing babagan akuisisi, sampeyan mung pengin njaluk dhaptar buletin yen sampeyan ngerti manawa pengunjung kasebut anyar.

Intine yaiku penting kanggo fokus karo kampanye lan mikir babagan logika segmentasi sing bisa dingerteni lan cocog karo maksud proyek (sing dituju).

Taktik # 2 - Dadi Kaya Banyu

Taktik sampeyan ora kudu overlay. Mikir ing sanjabane kothak (wis dituju maneh). Ngembangake cakrawala (kaya sing disaranake Bruce Lee) lan pikirake presentasi konten sampeyan kanthi macem-macem cara sing bisa uga ora ngganggu lan ningkatake pengalaman pelanggan, nalika narik kawigaten para pengunjung ing kaca kasebut.

Coba micu a halo bar (kayata pesen ing sisih ndhuwur layar, sing bisa ngilangi pangguna) tinimbang overlay brash sing khas sing bisa ngganggu browsing ing kaca kasebut. Utawa fokus ing sawetara konten sing ditemtokake, kaya kasunyatan yen barang bisa uga kurang utawa kurang kasedhiyan lan menehi pitunjuk:

Exit Intents Kursi Ngiwa

Kanggo nggawe isyarat kaya iki, sampeyan butuh segmentasi kanggo ngenali manawa ana penerbangan sing isih kari limang utawa kurang. Akeh cara, kabeh mesthi bali menyang Taktik # 1 (kaya sing bakal sampeyan deleng maneh ing pucuk pungkasan ing ngisor iki).

Taktik # 3 - Dadi Mbantu

Sampeyan ora kudu nyurung diskon utawa mlebu ing kene pesen ing ngarepe pengunjung. Sampeyan mung bisa menehi pitulung kanthi tepat wektu kanggo pengunjung sing butuh.

Ing baseline kita mlayu kanggo pelanggan sing adol asuransi omah, kita nglumpukake macem-macem atribut pengunjung liwat macem-macem masukan nalika lelungan liwat corong - judhul (kanggo entuk jender), tanggal lair (kanggo nggawe klompok umur) lan liya-liyane (deleng Taktik # 1 maneh). Pungkasane, ngubungake dimensi kasebut kanthi tarif konversi langkah-langkah lan keterlibatan ing saben kaca corong aplikasi ngidini kita ngerti sawetara poin gesekan adhedhasar pengunjung. Salah sawijining sinau yaiku pengunjung sing duwe kurungan umur paling dhuwur ngonversi kanthi tarif sing luwih murah yen wis tekan tahap corong tartamtu. Solusine? Kanggo target para pengunjung kasebut kanthi nawarake pitulungan chatting yen wis meneng sajrone suwene wektu tartamtu lan nuduhake niat metu. Asil kasebut nuduhake keterlibatan lan pengalaman pelanggan sing luwih apik, uga aplikasi sing dimanfaatake dening tim pusat panggilan pelanggan.

Tolong Ojo Lunga (Ojo Layo)

Metu Tujuan Intensi

Nggunakake taktik kasebut ing strategi maksud metu ora mung bisa nyebabake kinerja promosi sampeyan, nanging njamin sampeyan ora nolak pengunjung amarga ana cara sing nistha nalika nampilake maksud metu. Pungkasane, pengalaman pelanggan kasebut isih kudu dites, lan terus dites, dadi sampeyan yakin bisa kanggo pengunjung. Nanging intine sampeyan bisa narik kawigaten pengunjung kanthi balik kanthi sopan tinimbang sampeyan beggin 'tulung, tulung aja lunga.

Tulung aja lunga. Deleng wacan cepet, Pendekatan kanggo Perang Intisari.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.