5 Tuladha Pop-Up-Intent Exit sing Bakal Ngapikake Tingkat Konversi

Pop-up Tujuan Tawaran Diskon

Yen sampeyan duwe bisnis, sampeyan bakal ngerti manawa mbukak cara konversi tingkat anyar lan luwih efektif minangka salah sawijining tugas sing paling penting.

Mungkin sampeyan pisanan ora ndeleng kanthi cara kasebut, nanging pop-up tujuan metu bisa dadi solusi sing tepat sing digoleki.

Napa sebabe lan kepiye cara nggunakake sadurunge, sampeyan bakal bisa ngerteni sadetik.

Apa Pop-Up Intent Exit?

Ana macem-macem jinis windows pop-up, nanging iki kalebu sing paling umum:

  • Klik pop-up
  • Gulung pop-up
  • Pop-up sing waktune
  • Pop-up entri
  • Muncul niat metu

Saben wong duwe kaluwihan dhewe-dhewe, nanging saiki kita bakal nerangake sebabe pop-up sing duwe niat metu duwe potensi sing gedhe banget supaya bisnis sampeyan bisa sukses ing level sing luwih dhuwur.

Metu-maksud pop-up, kaya jeneng kasebut, windows sing katon nalika pengunjung pengin metu saka situs web kasebut.

Sadurunge pengunjung nuduhake tombol kanggo nutup tab utawa jendhela browser, jendela pop-up metu bakal katon. Iki menehi sawetara tawaran sing ora bisa ditolak sing narik perhatian para pengunjung lan nyengkuyung supaya dheweke tumindak.

Fungsi pop-up kasebut adhedhasar teknologi tujuan metu sing cerdas sing ngakoni tujuan metu lan nyebabake pop-up.

Lan kenapa penting banget?

Dheweke penting amarga sampeyan bisa nggunakake supaya ora bisa tuku calon pembeli sabanjure!

Kanthi nuduhake sawetara tawaran sing terkenal, wong bisa miwiti pangowahan lan nyatane nggayuh tujuan sing sampeyan nyiyapake.

Apa tawaran kasebut babagan sawetara warta menarik sing bisa ditindakake liwat kampanye email utawa diskon kanggo tuku langsung, sampeyan bisa nyoba lan gawe uwong yakin kabeh wong sing bakal nampa.

Mesthi wae, sampeyan kudu ngetrapake sawetara perkara kayata:

  • Desain visual sing apik
  • Nyalin salinan
  • Penawaran sing diselehake kanthi cerdas
  • Kalebu tombol CTA (ajakan-kanggo-tumindak)

Iki bisa uga katon kaya akeh perkara sing kudu dipikirake, nanging bakal nuduhake sampeyan sawetara praktik paling apik sing kudu sampeyan tindakake lan digunakake miturut situs web lan bisnis sampeyan umume.

Ayo miwiti!

Praktik paling apik kanggo njedhul niat metu

Kanggo luwih ngerti praktik pop-up tujuan metu kanthi luwih apik, kita bakal nggambarake nggunakake conto sing cocog saka macem-macem situs web sing sukses.

Tuladha 1: Nawakake konten sing terkenal

Menehi konten sing penting mesthi dadi ide sing apik. Yen ngerti grup target, sampeyan bisa nyiyapake konten sing menarik.

Iki bisa uga:

  • Lembar
  • E-buku
  • Panuntun
  • Kursus
  • Webinars
  • tanggalan
  • cithakan

Luwih gampang sampeyan nggawe tawaran sing ora bisa ditolak sawise sampeyan kanthi tliti babagan minat wong sing pengin dikonversi dadi pembeli produk utawa layanan sampeyan.

Kanggo ijol-ijolan, dheweke bakal seneng ninggalake kontak email amarga "regane murah banget".

Sawise nglumpukake kontak lan nambahake menyang mailing list, sampeyan bisa nyebarake kesadaran merek lan bisa ngobrol karo pelanggan mbesuk.

Nanging aja lali, sampeyan kudu netepi pangarepan, yen ora, pelanggan bakal kecewa lan ora bakal bali maneh.

Tampilake manawa percaya yen sampeyan wis bener.

Mangkene conto saka Koschedule:

Sadurunge Sampeyan - Pop-up Intent Exit

  • Konteks: Coschedule nyiyapake jendela pop-up metu sing bisa dikunjungi para pengunjung sawetara konten sing terkenal. Kaya sing bisa dideleng, dheweke uga kanthi cerdas nyebutake manawa nawakake kalender lan e-book, lan sampeyan mung kudu ngeklik Njaluk saiki tombol kanggo nampa.
  • desain: Desain sederhana, nanging kanthi warna-warna cerah sing narik perhatian. Gambar ing ndhuwur teks minangka bukti yen konten ngenteni, yaiku konfirmasi.
  • Salin: Ing komunikasi langsung, Sadurunge lunga… pancene meksa wong-wong mandheg lan noleh sadurunge dheweke lunga, lan sing digunakake kanthi bijak ing pop-up tujuan iki uga.
  • Penawaran: Penawaran kayane ngundang. Kalebu tembung rencana lan ngatur mbantu nggandhengake kabeh tawaran kanthi produktivitas lan efektifitas wektu sing luwih apik.

Tuladha 2: Nawakake Demo Langsung

Demo minangka cara sing apik kanggo kontak karo pengunjung.

Mungkin platform sampeyan kayane rumit banget lan mulane alasan para pengunjung pengin metu situs web sampeyan.

Yen sampeyan nawakake layanan tartamtu, sampeyan bakal bisa nerangake luwih gampang babagan cara nggunakake, apa mupangate, lan liya-liyane.

Demo langsung minangka pilihan sing luwih apik amarga kabeh kedadeyan kanthi real-time lan calon pembeli bisa ndeleng kabeh update lan warta.

Deleng carane Zendesk nggunakake iki ing jendela pop-up sing duwe niat metu:

Mupangat Muncul Demo Produk

  • Konteks: Amarga Zendesk minangka piranti lunak tiket dhukungan pelanggan, pop-up iki minangka cara sing apik kanggo sesambungan karo calon pelanggan lan miwiti komunikasi.
  • desain: Unsur manungsa kalebu, sing mbantu wong bisa nyambung karo bisnis sampeyan.
  • Penawaran: Demo minangka tawaran sing apik banget amarga platform iki njanjeni solusi sing bakal mbantu sampeyan nglakokake bisnis kanthi luwih apik. Lan, sing paling penting, janjine wiwit kawujud saiki, sampeyan bakal langsung nampa pitulung.
  • Salin: Salinan iki nduweni nada ati sing apik banget kanggo nggawe sambungan sing kuwat karo pelanggan. Saliyane, yen sampeyan duwe sawetara kaca lagi dibangun, sampeyan ora prelu ngenteni ngrampungake kanggo miwiti entuk pelanggan lan timbal.

Sampeyan uga bisa nyelehake popup ing teka kaca banjur wiwiti corong penjualan sampeyan.

Tuladha 3: Sebutake Pengiriman Gratis

Pengiriman gratis kaya tembung ajaib kanggo wong sing pengin tuku saka sampeyan.

Sampeyan kudu ngerti manawa wong ora seneng mbayar biaya sisih. Malah luwih milih mbayar luwih akeh tinimbang mbayar dhuwit ekstra kanggo pengiriman.

Yen sampeyan ora bisa nyuda biaya pengiriman, luwih becik kalebu ing rega dhasar tinimbang dilebokake ing toko kanthi kapisah.

Nanging, yen sampeyan bisa nawakake pengiriman gratis kanggo pelanggan, sampeyan mesthi kudu nindakake. Penjualan sampeyan bakal wiwit saya suwe saya suwe.

Mangkene conto saka Brooklinen:

Popup Intent Exit E-commerce Gratis

  • Konteks: Brooklinen minangka perusahaan sing adol seprei, mula ora aneh yen bisa ndeleng sprei sing nyaman ing njedhul niat metu.
  • desain: Latar mburi putih, font ireng. Nanging, apa sejatine pancen gampang? Lembar ing gambar latar mburi mesthi katon kaya ngono. Kayane ana wong sing lagi wae tangi saka kasur sing kepenak. Kaya dene dheweke nyoba mbujuk kita supaya tuku seprei sing nyaman iki, sing mesthi bisa nggodha, luwih-luwih yen sampeyan wis krasa kesel nalika pop-up iki muncul.
  • Penawaran: Penawaran mesthi cukup jelas lan efektif banget.
  • Salin: Ora ana tembung sing ora perlu, salinan sing resik lan jelas.

Tuladha 4: Nelpon wong kanggo lengganan buletin

Newsletter minangka konten sing larang regane, luwih-luwih yen sampeyan nggawe artikel sing hebat supaya masarakat bisa ngerti babagan hal-hal penting lan ora krasa dijaluk tuku barang saka sampeyan.

Sampeyan ngidini sampeyan tetep nyambung karo pelanggan.

Mlaku kampanye newsletter tegese sampeyan kudu konsisten supaya bisa ngerti persis kapan ngarepake informasi anyar saka sampeyan.

Kene carane GQ dileksanakake iki ing jendhela pop-up:

Lengganan Email Metu saka Kritik Tujuan

  • Konteks: GQ minangka majalah pria sing nyakup gaya urip, mode, plancongan, lan liya-liyane.
  • desain: Maneh, elemen manungsa kalebu. Sekedhik humor ing gambar lan pop-up liyane cukup gampang, lan kombinasi apik banget.
  • Penawaran: Dheweke menehi tips lan trik sing bisa mbantu pria supaya tampil paling apik, lan siji-sijine sing kudu ditindakake yaiku ninggalake kontak.
  • Salin: Bagean sing paling penting disorot, mula para pengunjung ora prelu maca apa-apa kajaba teks sing ditulis ing font paling gedhe, amarga menehi cukup informasi.

Tuladha 5: Nawakake Diskon

Diskon mesthi nyengkuyung. Yen sampeyan nambahake menyang pop-up sing duwe niat metu, dheweke bisa nduwe pengaruh gedhe ing penghasilan sampeyan.

Sepira regane diskon, mung gumantung sampeyan. Malah insentif cilik bisa nambah jumlah penjualan.

Sawetara toko nawakake diskon kanthi rutin amarga ternyata praktik sing kuat banget.

Malah situs web gedhe lan populer kayata Nggawe gunakake nawakake diskon minangka cara kanggo narik kawigaten para pengunjung.

Pop-up Tujuan Tawaran Diskon

  • Konteks: Revolve minangka situs web sandhangan kanthi pilihan akeh produk, mula nawakake diskon bisa nyengkuyung wong liya supaya bisa tuku luwih akeh kanthi tujuan ngirit dhuwit.
  • desain: Kita bisa ngerti manawa nambah elemen manungsa uga minangka praktik umum. Pop-up iki nduwe desain klasik kanthi tombol CTA sing kontras.
  • Penawaran: Dheweke nawakake diskon 10% lan mbantu sampeyan ngirit wektu kanthi milih salah siji saka telung kategori sing ditawakake.
  • Salin: Ngatasi langsung minangka cara sing kuat kanggo narik kawigatene para pelanggan.

Ing ngisor Line

Kaya sing sampeyan ngerteni, ana akeh ide babagan cara nggunakake pop-up tujuan metu kanggo kauntungan lan nggawe kapercayan karo para pelanggan.

Sampeyan bisa muter karo desain, nyalin, lan nyakup macem-macem tawaran sing bakal narik perhatian para pengunjung lan nambah konversi.

Mesthi wae usaha cilik dibandhingake karo pop-up sing bisa ditindakake kanggo bisnis sampeyan.

Pracaya utawa ora, nggunakake bisa dadi luwih sederhana amarga saiki ana alat sing bisa mbantu sampeyan nggawe pop-up sing efektif kurang saka 5 menit.

Ana akeh alat kayata Privy lan 'alternatif sing bakal mbantu nggawe popup situs web sampeyan dhewe. Kanthi pilihan seret lan selehake editor lan pangaturan dhewe, pop-up sing apik tenan bakal siyap dileksanakake.

Gunakake praktik kasebut nalika nggawe pop-up lan ndeleng sing ngowahi paling apik ing kasus sampeyan!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.