Cloud Marketing ExactTarget Nggawe Studio Sosial

studio sosial

Pengeluaran media sosial ing AS samesthine bakal tuwuh saka $ 4.8B ing taun 2013 dadi $ 12.6B ing taun 2018 miturut Forrester, lan 58% pemasar ujar manawa bakal nambah anggaran pemasaran sosial, miturut Laporan Marketing Marketing 2014 ExactTarget Cloud. Pemasar kudu ngukur pemasaran konten sosial, keterlibatan, penerbitan lan Analytics antarane karyawan lan tim.

Studio Sosial Radian6 Buddy Media ngidini perusahaan bisa nyedhaki pelanggan lan kolaborasi internal liwat:

  • Workspaces - Nggawe lan ngatur papan kerja kanggo ngatur tim miturut wilayah, merek, utawa fungsi bisnis kanggo kolaborasi kampanye, nggawe konten lan penerbitan.
  • Kalender Kolaboratif - Ngatur kabeh konten mbesuk lan biyen kanthi alat perencanaan & jadwal sing dirancang kanggo tim. Tanggalan konten interaktif, keukur, lan bisa nyaring tampilan kanthi kabeh metadata post, kalebu label, panganggit, status lan akun sosial.
  • Publishing - Nggawe lan gawe jadwal konten kalebu Facebook lan Twitter. Tulis konten, khusus kanggo saben jaringan, lan pratinjau sadurunge urip.
  • Keterlibatan Terpadu - Ngawasi lan nanggapi langsung ing jejaring sosial global. Priksa manawa keterlibatan aktif sadurunge, sajrone lan ngirim kampanye - lan nyelarasake target, tim lan ijin keterlibatan karo target konten liyane.
  • macro - kanthi otomatis ngelasake, nglaporake lan nuntun konten, lan alur kerja kanggo skala keterlibatan.
  • Analytics sing Ditambahake - Ngawasi kinerja konten, kinerja sing paling apik, lan delengen Analytics kiriman tartamtu utawa subkelompok kiriman miturut label, kampanye, utawa target tartamtu.

anyar Studio Sosial minangka platform terbuka ing ngendi pangembang, ISV, pelanggan utawa mitra bisa langsung mbangun lan masang aplikasi.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.