Debut ExactTarget ing Dhaptar 2006 Inc. taun 500

Inc 500Press Release

Saiki ana rame ing kantor TargetTrget. ExactTarget miwiti debut ing Inc. 500 kanthi rangking 56 perusahaan paling cepet, tegese wiwit taun 2002 nganti 2005, ExactTarget minangka perusahaan swasta nomer 56 paling cepet ing negara kasebut. Wah! Aku ora bakal jujur ​​yen ora ujar manawa ora krasa! Kita nindakake! Stres yen sampeyan ing ndhuwur lan tetep ing kono nyenengake. Saiki kita lagi nindakake inisiatif - nyusun data maneh, mbukak pusat data, nggarap perusahaan BESAR kanggo nggawe integrasi.

ExactTarget peringkat 56 ing dhaptar perusahaan paling cepet ing Amerika Serikat ing dhaptar 500 Inc anyar!

Rasane kaya umure mung sedina kanthi nindakake pakaryan kasebut. Wangsulan: Bab ingkang paling apik babagan ExactTarget yaiku saestu yakin manawa nandur modal ing bakat. Apa wae fitur sing kurang, kita bisa nggawe wong sing luar biasa - wiwit saka para pendiri, mudhun. Aku mikir manawa perusahaan kasebut ora ngerteni manawa kadang-kadang, dheweke ngilangi lan nyewa kanthi rega saham - ora nate ngerti manawa bakat manungsa minangka investasi paling apik sing bisa ditindakake perusahaan. Bakat manungsa minangka klien sing terus bali, bola-bali.

Kita bakal terus ngagetne klien karo fitur sing apik lan antarmuka pemasaran email sing gampang, cerdas & kuat. Jadwal rilis kita luar biasa lan tantangan - kanthi fitur sing bakal terus dominasi pasar.

Aku bungah banget! Yen sampeyan durung nate krungu aku ngobrol babagan ExactTarget, umume amarga aku ora pengin blogku tumpang tindih karo strategi perusahaan. Minat blogku minangka bagean saka tanggung jawabku nalika kerja. Minangka Manajer Produk, aku mbantu ndorong inovasi lan fitur ing Produk ... nanging minangka Blogger sing seneng banget, aku terus mriksa lanskap Internet, Pemasaran, lan pengaruhe ing otomatisasi Pemasaran. Apa durung krungu babagan TepatTarget? Kita lagi wae diwiwiti!

TargetTrget

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.