Evolusi Dinamis Televisi Terus

televisi

Amarga cara pariwara digital saya akeh lan morph, perusahaan nyedhiyakake luwih akeh dhuwit kanggo pariwara televisi kanggo nggayuh pamirso sing nglampahi 22-36 jam nonton TV saben minggu.

Sanajan industri industri pariwara rame bisa nyebabake kita percaya sajrone sawetara taun kepungkur amarga nyebutake penurunan televisi kaya sing wis dingerteni, pariwara televisi malah urip, lan ngasilake asil sing mantep. Ing bubar Sinau MarketShare sing nganalisa kinerja pariwara ing outlet industri lan media kayata televisi, tampilan online, telusuran mbayar, pariwara cetak lan radio, MarketShare nemokake manawa TV duwe efisiensi paling dhuwur kanggo nggayuh indikator kinerja utama, utawa KPI, kayata sales lan akun anyar. Nalika mbandhingake kinerja ing level mbuwang sing padha, TV rata-rata kaping papat munggah saka penjualan digital.

Kasunyatane, 2016 bisa dadi salah sawijining taun sing paling nguntungake kanggo pariwara TV, amarga Super Bowl 50-sing nggawe panggung kanthi iklan 4.8 yuta, 30 detik. Miturut Umur Pariwara, total mbuwang iklan ing Super Bowl wiwit taun 1967 nganti 2016 (lan disesuaikan karo inflasi) yaiku $ 5.9 milyar.

Panganggone nuduhake Super Bowl 50 babagan belanja iklan TV TV siaran 2016 yaiku rekor 2.4%, tikel kaping pindho ing taun 2010 (1.2%), kaping papat level ing taun 1995 (0.6%), lan kaping enem level ing taun 1990 (0.4% ). Game gedhe kasebut ngetutake jejak kuartal kaping papat sing kuwat kanggo mbuwang iklan TV, sing miturut Indeks Media Standar, nyumurupi belanja TV saya mundhak nganti 9 persen ing pungkasan taun 2015. Oktober 2015 minangka wulan pariwara paling apik wiwit Januari 2014 - nanging isih ana siji indikator liyane babagan kehebohan iklan TV sing terus maju lan saya akeh.

Nanging, ora bisa ditolak manawa tinimbang nyuda TV, pacelathon kudu diramalake manawa kita ngalami evolusi TV lan pamirso terus-terusan - uga sipate urip. Sanajan ana macem-macem layar lan opsi pangiriman sing kasedhiya, pamirso isih seneng nonton televisi - lan iklan sing ana gandhengane. Miturut The Wall Street Journal Yen Sampeyan Mikir TV Mati, Mungkin Sampeyan Ngukur Salah, wong diwasa kanthi kabeh umur luwih akeh nggunakake TV tinimbang platform liyane. Ngutip pangukuran Nielsen, artikel kasebut nuduhake manawa wong diwasa nggunakake udakara 36 jam saben minggu kanggo nonton TV, nalika nggunakake pitung jam ing smartphone. Kanggo bocah umur 18-34 taun, meh 22 jam ngentekake TV lan udakara 10 jam digunakake kanggo smartphone.

Yen digabungake, angka lan kasunyatan kasebut nggambarake gambaran lingkungan iklan TV sing sregep, efektif, lan bathi sing jelas. Lan nalika medium wis suwe diarani larang - pratelan sing tuwuh amarga opsi digital sing luwih murah mlebu ing gambar - kita wis nate tuwuh minat ing TV ing macem-macem jinis pengiklan. Dadi, sanajan iklan spanduk lan tampilan bisa uga luwih murah kanggo nggawe lan nerbitake dhisik, rata-rata klik-tayang iklan kasebut ing kabeh format lan penempatan isih 0.06 persen banget endhek. Uga, 54% pangguna ora ngeklik iklan spanduk amarga ora dipercaya, lan bocah umur 18 nganti 34 taun luwih cenderung ora nggatekake pariwara online, kayata spanduk lan media sosial lan mesin telusuran, dibandhingake karo iklan TV, radio, lan koran tradisional.

TV minangka media tradisional isih penting. Nalika mbukak jadwal TV sing abot, kita bakal bisa nambah kesadaran babagan penjualan lan produk. Kita kudu mbukak rong minggu digital kanggo entuk siaran siji, Rich Lehrfeld, pemasaran lan komunikasi merek VP-global senior ing American Express

Saiki, sanajan pariwara TV nindakake tugas dhewe, ora ateges ora cocog karo cara pariwara liyane, luwih "hip" lan modern lan sampeyan pancen butuh kampanye saluran omni supaya bisa rampung. efektif ing kabeh platform. Dadi nalika isih dadi pemain utama ing macem-macem segmen bisnis, TV integrasi kanthi apik lan ngundhakake pariwara kanggo kabeh saluran liyane kayata video online, iklan program, sosial, seluler, lan liya-liyane.

Minangka platform agnostik piranti, contone, TV menehi kesempatan para pengiklan supaya bisa nggunakake konten sing paling dhuwur (yaiku OTT nuduhake pangiriman audio, video, lan media liyane liwat Internet tanpa keterlibatan operator pirang-pirang sistem ing kontrol utawa distribusi konten) lan kesempatan liyane kanggo nggayuh pamirsa liwat puluhan platform sing beda (kayata, kabel, jaringan, lan independen kaya Netflix lan Hulu).

Kampanye presiden saiki minangka bukti kekuwatan televisi minangka mekanisme pesen lan konten. Miturut Nielsen, wong sing milih nganggo rata-rata 447 menit saben dina nonton TV, 162 menit ngrungokake radio, lan mung 14 menit lan 25 menit ndeleng video ing telpon lan tablet (masing-masing).

Miturut Derek Willis New York Times, ora ana sing bakal ngganggu televisi minangka inti saka strategi media kampanye presiden ing taun 2016.

Wong diwasa sing nonton televisi ngenteni rata-rata 7.5 jam saben dina ing ngarep set sajrone telung wulan pertama [2015]… luwih akeh wektu tinimbang wong sing nggunakake komputer, smartphone, lan tablet pribadi. Lan warga Amerika lawas - ing antarane para pamilih sing paling dipercaya - nonton televisi luwih akeh tinimbang kanca-kancane sing luwih enom. Napa Televisi Isih Dadi Raja kanggo Mbuwang Kampanye.

Ora bisa ditolak manawa TV isih dadi investasi pariwara paling apik ing njaba, nanging sampeyan isih kudu nggabungake kampanye ing platform liyane (web, sosial, seluler, lsp) - yaiku amarga tanggepan ora mesthi digawe langsung saka TV maneh - nanging dening nggunakake padhet Analytics sampeyan bisa kanthi gampang ndeteksi efek halo televisi kasebut ana ing kabeh kampanye. Dadi, nalika piranti saya akeh lan lingkungan media dadi saya rame, 36 jam sing dienggo wong diwasa nonton TV saben minggu (lan 22 jam kanggo milenium), aja ngapusi- lan uga investasi laba-laba sing terus diiklanake para pengiklan saka investasi ing media lan kreatif.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.