Evolusi Optimisasi Mesin Telusuran: Kanthi Sawetara Saran SEO Gratis

Evolusi Mesin Telusuran

Pungkasan minggu iki, aku ketemu kopi karo kanca sing kerja ing industri jasa rumah tangga. Dheweke sedhih amarga perusahaan kasebut duwe kontrak karo agensi SEO sajrone sawetara taun kepungkur, nanging dheweke ora yakin manawa entuk entuk investasi maneh kanggo dhuwit sing wis dibuwang karo dheweke.

Total kasebut udakara luwih saka $ 100,000 sajrone konsultan kasebut. Kalorone kuwatir yen mandheg, dheweke bakal kelangan telusuran organik ... lan yen terus, dheweke bakal mbuwang dhuwit menyang jamban. Aku takon dheweke 3 pitakonan:

  1. Kepiye perusahaan SEO kanthi kuantitatif mbuktekake ngasilake investasi? Salah sawijining perkara pertama sing ditindakake karo klien yaiku tugas lengkap kanggo njamin saben timbal - telpon utawa web - diidentifikasi minangka timbal saka mesin telusuran. Sanajan nganggo Word of Mouth, kita njaluk supaya klien njaluk terus marang para pelanggan kepiye krungu babagan bisnis kasebut. Informasi kasebut diwenehake menyang tim penjualan utawa CRM sing bisa nggawe konversi apa wae kanggo lalu lintas telusuran. Ora mung konsultan nindakake iki, dheweke tau takon dheweke apa entuk bisnis saka lalu lintas organik.
  2. Yen sampeyan ngilangi perusahaan SEO sesuk, apa sing bakal mandheg? Nalika nggarap SEO, kita nggoleki tembung kunci, riset pesaing, nulis artikel, nggawe grafis, njupuk foto klien, lan malah ngrekam video kanggo nyoba lan ningkatake saben kaca supaya luwih apik lan bisa dituduhake. Kita, mesthine ngoptimalake situs kasebut lan uga njamin lelungan pelanggan ditandhani kanthi cetha kanggo nuntun mesin telusuran menyang formulir kontak kanggo rapat penjualan sing dijadwal, uji coba gratis, unduhan gratis, utawa demonstrasi. Ing 3 taun, konsultan SEO iki tau ndemek situs kasebut.
  3. Kepiye peringkat sampeyan kanthi istilah non-merek kanthi regional utawa nasional? Konsultan SEO cenderung mbuwang barang kaya sampeyan peringkat luwih apik tinimbang wulan pungkasan ing X nomer tembung kunci. Apik… nanging apa tembung kunci kasebut? Yen tembung kunci kalebu jeneng perusahaan sampeyan, iku migunani nanging ora ngoptimalake mesin telusuran. Mesthine, perusahaan sampeyan kudu milih jeneng perusahaan, jeneng produk, utawa wong ing organisasi kasebut. ROI nyata optimisasi mesin telusuran yaiku ngatasi tembung kunci sing ora nganggo merek nanging nuduhake maksud kanggo panelitian babagan keputusan tuku sabanjure. Ing telung taun, klien iki mung rangking ing 3 asil paling dhuwur kanggo istilah merek. Istilah non-merek paling cedhak yaiku # 6.

Siji-sijine alasan sing nggawe SEO yaiku ngarahake bisnis. Siji-sijine cara kanggo mbenerake SEO yaiku nganggo bisnis anyar. Aku ora yakin kepiye sampeyan ujar manawa nglakokake strategi optimasi mesin telusuran kanggo klien tanpa menehi strategi, ngirim lan promosi konten, lan menehi laporan sing akurat sing nuduhake upaya sampeyan. Ora sewengi ... nanging sajrone sawetara wulan, klien kudu ndeleng indikator utama artikel lan situs sing entuk lalu lintas.

Apa Agensi SEO Sejatine Apa?

Mung ana siji perkara sing bisa ditindakake konsultan iki ... backlinking. Aku narik sawetara laporan tambahan babagan backlinks lan ngidentifikasi sawetara situs sing agensi ngirim artikel sing ~ 300 tembung sepotong kanthi tautan kaya kata kunci bali menyang alamat web klien. Mung ana siji masalah…

Ora bisa digunakake.

Situs-situs kasebut nyenengake yen tautan kasebut dituduhake lan ana linkfarms kanggo luwih akeh klien (utawa konsultan SEO liyane). Situs kasebut ora apik, ora ditingkat, lan ora menehi kesadaran marang pelanggan.

Iki minangka strategi sing biasane digunakake… nanging Google wis ngowahi kalkulus kaping pirang-pirang wiwit taun 2011 (deleng infographic ing ngisor iki) kanggo mungkasi game mesin telusuran iki. Saiki, optimisasi mesin telusuran mbutuhake akeh kreativitas lan usaha.

Aku Bakal Beda?

Kolega ing industri kasebut nyebutake strategi sing kita tindakake linkearning, tinimbang nggawe link. Kita nggawe strategi konten kanggo klien sing kalebu riset, artikel, infografis, mikrografis, lan video sing fokus lan tuntas banget. Sawise nggawe konten, kita promosi konten liwat strategi mbayar lan hubungan masarakat, nyopir link sing relevan lan berkualitas tinggi bali menyang sumber. Ora ana game, ora ana hacking, ora ana cheat ... mung kerja keras.

Ironis, wong-wong ing Bubblegum nindakake strategi IKI persis karo infographic ing ngisor iki, Evolusi Optimisasi Mesin Telusuran. Iki minangka infographic sing apik, diteliti kanthi apik, lan sampurna kanggo pamirsa. Lan kira-kira apa? Dheweke entuk link!

Oh, lan yen sampeyan ngeklik infographic, sampeyan bakal nemokake kaca interaktif sing apik kanggo ngalami Evolusi SEO!

Evolusi SEO

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Pos sing apik tenan kanggo para pamula uga kanggo organisasi sing nyoba nawakake layanan paling apik lan pengin nyedhiyakake swasana sing paling apik kanggo para pangguna. Aku salah sawijining wong sing makarya karo organisasi kaya ngono sing nulungi para karyawan supaya bisa sinau lan terus maju. Aku seneng maca kiriman informatif kaya ngono lan infographic kreatif. Kabeh perkara apik tenan. Thanks kanggo mbantu kita ngerti rincian layanan SEO.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.