Evolusi Penjual

sales evolusi

Kanthi kamajuan pemasaran, ora ana sangsi manawa dodol kudu nanggapi lan nyetel owah-owahan ing riset lan tumindak tuku masarakat. Wiwit taun 1800-an, infographic iki saka Latihan Kuda rinci babagan ekonomi saiki, taktik salesman, sikap konsumen, strategi, lan reaksi.

Kepiye carane bisa teka ing kene? Infographic ing ngisor iki menehi sampeyan sawetara babagan carane ndeleng jagad profesional sing adol saiki lan mbantu sampeyan mikir maneh peran sampeyan minangka salesperson. Kanggo nggoleki topik iki, rungokake podcast iki utawa nonton video iki.

Evolusi Penjual

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.