2 Komentar

  1. 1

    Aku seneng swiwi Batman! Nanging aku uga seneng Pejuang X-Wing Star Wars. Apa asosiasi kasebut mesthi ana sing negatif? Mungkin, bisa uga ora. Aku ngira gradien bisa nambah kekayaan ing logo, nanging sing anyar DEPENDA ing gradien kanggo komunikasi. Sampeyan bakal nemoni masalah kanthi ukuran sing luwih cilik, lan yen / yen sampeyan butuh versi ireng lan putih.

    Lan nalika aku setuju karo semangat artikel iki babagan evolusi logo merek, aku lucu yen sampeyan kalebu Pepsi. Sawetara bisa uga ujar manawa evolusi merek kasebut motivasi amarga wedi - nangkep tali urip. Aku ngira kasunyatan manawa dheweke wis ngubah kaping pirang-pirang nuduhake rasa ora aman lan ragu-ragu ing awake dhewe. Dene pesaing utamane Coca-Cola wis mandheg merek ing pirang-pirang abad. Pangowahan kanggo merek inti pancen alus banget, lan budaya pop nggunakake kasebut minangka potongan Amerika.

    Intiku, nalika logo ora kudu entek wektu, sampeyan kudu ngupayakake logo kasebut. Sampeyan bisa ngganti pesen kanthi otomatis, nanging masarakat tetep percaya lan percaya karo merek sing yakin, lan moyoki barang sing ora. Kepiye sampeyan nglawan sinisme konsumen? Dadi asli

  2. 2

    Logo YMCA ora ana evolusi - sanajan bisa uga dibutuhake. Iku mung logo saka macem-macem YMCA utawa struktur lan sejatine aku ngerti kabeh isih digunakake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.