Evolusi Jaringan Sosial - Jaringan Penggemar Colts

Jaringan Colts
Kanca apikku, Pat Coyle wis menehi blog maneh menyang Sports Marketing 2.0 lan saiki nulis babagan evolusi Colts Fan Network. Iki yaiku Badai Sampurna (kanthi cara sing apik)… pamirsa sing setya sing ditahan (sing ora bisa dicolong), outlet online kanggo nuduhake kesetiaan lan tresnane kanggo tim sing hebat, lan teknologi supaya bisa kelakon. Pat uga ahli tembung lan bloge seneng banget. Narasi babagan peluncuran iki sampeyan kudu ora kejawab!

Mangkene cuplikan Jaringan Penggemar Colts (bubar ditulis ing Mashable).
Tangkapan Layar Jaringan Colts

Usaha kasebut minangka win-win-win kanggo Colts. Indianapolis Colts minangka "Tim Amerika", tim sing paling akeh penggemar ing negara kasebut. Saben bagean saka tim kasebut luar biasa - Jim Irsay dadi pemilik sing hebat, nemokake bakat sing paling apik ing negara kasebut lan ngidini dheweke kerja. "Bill Polian minangka Presiden tim Indianapolis Colts NFL. Dheweke menang penghargaan Eksekutif Taun NFL kaping 5 (1988, 1991, 1995, 1996, lan 1999). Polian minangka Manajer Umum tagihan Buffalo wiwit taun 1986 - 1993, mbangun tim sing melu papat Super Bowl (dheweke ana 3 wong). Polian minangka Manajer Umum ekspansi Carolina Panthers nganti pindhah menyang Colts ing taun 1997. ” - Wikipedia.

Tony Dungy minangka Pelatih Colts. Pelatih Dungy minangka pelatih lan wong sing luar biasa. "Dungy minangka wong Kristen sing taat lan ing sawijining wektu karir kepelatihan dianggep ninggalake bal-balan menyang menteri kunjara. Sajrone karir, dheweke tetep melu organisasi layanan komunitas. ” - Wikipedia.

Lan mesthine para pemain sing bisa nggayuh ... Payton Manning, Jeff Saturday, Marvin Harrison, Dwight Freeney, Cato June… pancen ora ana siji pemain sing misuwur (sanajan pers mbuwang akeh wektu ing Payton). Pancen minangka tim tinimbang klompok lintang egosentris sing nyoba beda-beda. Tim kasebut uga dihormati, sampeyan bakal jarang nemokake pemain Colts ing warta apa wae kajaba apik… langka ing olahraga profesional. Priksa bagean Komunitas ing Colts.com kanggo ndeleng sepira sing ditindakake Colts kanggo masarakat. Seneng dideleng. Ing Indy, klub NBA kita bubar melu ngisin-isini liyane ... mula Colts ing pusat perhatian lan bab. Kita percaya!

Latar mburi Pat minangka Guru Pemasaran pancen cocog banget. Aku seneng kerja bareng Pat lan Darrin Gray ing perusahaan sing diarani Branddirect ing ngendi kita nglakokake kampanye pemasaran lan pariwara kanggo sawetara bisnis ing Indy (kalebu Colts). Nalika Colts nelpon Pat full-time kanggo mbantu dheweke nggawe hubungan sing luwih apik karo para penggemar lan pemegang tiket musim ... iku minangka kesempatan sing ora bisa ilang! Aku isih ngobrol karo Pat saben minggu lan kita melu ing Klub Buku Indianapolis lokal sing ngrembug lan ngetrapake ide saka buku bisnis paling anyar lan paling gedhe ing dalan. Kita gabung karo sawetara wong sing paling dhuwur ing Pemasaran ing kene ing Indianapolis lan aku wis sinau akeh babagan cahya saka para talenta kasebut.

Priksa Sports Marketing 2.0 kanggo nonton evolusi Jaringan Sosial iki. Bakal nyenengake!

3 Komentar

  1. 1

    Doug,
    Aku tansah ngujo kabisan sampeyan ing marketing lan teknologi, nanging saiki aku bisa ndeleng sampeyan ora kejawab telpon. Sampeyan kudu ing PR kanggo kula!!

    Matur nuwun kanggo tembung apik lan supaya wong ngerti babagan Colts Fan Network. Kita sibuk nyiapake situs kanggo diluncurake - Aku ora sabar ngenteni eksperimen!

    Nanging siji bab sing kudu dakkandhakake. Colts bisa uga duwe basis penggemar paling cepet ing antarane tim NFL, nanging kita ora duwe penggemar paling akeh, utawa kita "Tim Amerika." Kaloro bedane kasebut isih ana ing Dallas Cowboys. Merek kasebut wiwit entuk kekuwatan ing taun 1970-an lan terus bertahan.

    Pangarep-arepku yaiku yen ing sawijining dina kanthi nggunakake marketing lan teknologi sing cerdas - lan dosis sing apik saka karukunan pelanggan - kita pancen bisa munggah menyang ndhuwur.

  2. 2
  3. 3

    Iku menarik kanggo kula sing aku wis ora ndeleng liyane olahraga situs jejaring sosial sadawane garis saka facebook etc…Ana wis akeh liyane hiburan related situs. Saiki aku nggarap situs jejaring sosial kanggo Penyayang Film. Nyatane dirilis kurang saka sasi kepungkur. Loro mitra bisnis lan aku, aku yakin wis nggawe situs sing kuat banget sing ngidini pangguna akeh babagan rating rating film lan sing paling penting dhaptar film ndhuwur dhewe (kabeh bisa diatur maneh kanthi nyeret lan nyelehake). Dadi mung sasi utawa luwih lawas, aku pracaya kita bakal nemokake sukses kanthi cara sing padha karo jaringan iki - nanging PR lan tembung saka tutuk minangka potongan sing paling penting. Tampilan apik lan aku ngarep-arep bisa ndeleng sampeyan kabeh ing filmcrave.com uga.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.