Bukti Bukti kanggo Korélasi Antarane Peringkat SERP lan Host Web

Matt Cutts dening planetc1

Matt Cutts dening planetc1

Ing pungkasan Agustus, Matt Cutts nerangake manawa Google ndeleng kacepetan situs minangka faktor situs web ditampilake ing kaca asil telusuran. Ing Video Pitulung Webmaster, dheweke ujar: "Yen situs sampeyan pancen alon banget, kita bakal ujar manawa nggunakake kacepetan kaca ing rangking. Dadi kabeh perkara padha, ya, situs bisa pangkat luwih murah.

"Saiki, kita cenderung ora ngomong babagan perkara kaya pirang-pirang detik mutlak amarga situs web beda-beda bisa digunakake ing macem-macem wilayah, lan beda bandwidth lan kecepatan ing macem-macem wilayah.

“Nanging, iku minangka cara sing apik kanggo mikir yen ora, deleng ing lingkungan situs web sampeyan. Deleng situs sing bali bareng karo sampeyan, banjur yen sampeyan luwih gedhe. Yen sampeyan ana ing ujung paling ngisor amarga situs sampeyan pancen alon, mula ya, bisa uga situs sampeyan bakal pangkat luwih murah amarga kacepetan kaca. ”

Hubungane wektu download

Wektu mbukak sing dawa wis asring dibantah para ahli kegunaan, amarga luwih akeh pamilik situs web sing ngemas halaman omah kanthi skrip, gambar, lan konten liyane sing nggawe pengunjung lungguh lan ngenteni barang bakal mbukak.

Tujuane kanggo mesthekake pengalaman pangguna sing luwih apik, nanging iki ora cocog karo kolektif desainer web lan pamilik situs. Akeh sing rumangsa yen pilihan kanggo menehi elemen ekstra "keren" luwih penting tinimbang ngindhari frustasi pangguna.

Perdebatan kasebut milih konsumen

Nanging Google nggunakake wektu supaya situs kanggo mbukak browser browser minangka elemen penting ing pangkat situs, luwih akeh wong sing ora ngira manawa wektu mbukak luwih penting. Lan wektu mbukak kaca sing luwih cepet asring diwiwiti karo panyedhiya host situs kasebut.

Umume panyedhiya hosting nuduhake server ing antarane akeh klien. Luwih akeh situs web sing dadi host ing server tartamtu, luwih akeh sumber daya sing digunakake lan wektu mbukak saya susah.

Nalika akeh panyedhiya hosting bakal mindhah situs pelanggan menyang server liyane yen pelanggan njaluk, pilihan liyane kayata hosting khusus utawa server pribadi virtual bakal mbantu nyuda wektu mbukak kaca. Masalahe, ora kabeh panyedhiya hosting duwe pilihan; lan biasane, rencana hosting diskon utawa gratis ora duwe.

Luwih saka mung mbukak wektu

Wektu mbukak kaca nduweni pengaruh penting ing rangking situs. Nanging, dudu siji-sijine variabel sing bisa dipengaruhi host web. Keamanan, downtime / downtime, lan lokasi uga duwe peran gedhe babagan cara mesin telusuran ngevaluasi kaca web.

keamanan

Ora ana sing pengin situse dicopot saka Google, utawa mesin telusuran liyane, amarga hosting malware kasebut. Nanging laporan saka WhiteHat Security nuduhake manawa 86 persen kabeh situs web duwe paling ora siji kerentanan sing bisa ngidini peretas ngunggah kode angkoro menyang situs kasebut.

Loro saka liyane kerentanan umum gegandhengan langsung karo host web: Kerentanan FTP lan kerentanan konfigurasi server.

Uptime / Downtime

Yen pengunjung ora bisa entuk akses menyang situs web amarga server ora aktif, mula laba-laba mesin telusuran uga ora bisa entuk. Host web sing ora duwe jaminan uptime 99.9 persen ora kudu dianggep amarga pengaruh negatif sing bisa ditindakake ing upaya SEO situs.

Lokasi

Perusahaan sing adhedhasar ing Amerika Serikat bakal luwih pangkat kanggo telusuran sing ditindakake wong ing Amerika Serikat - yen situs kasebut dadi tuan rumah ing Amerika Serikat. Kajaba iku, bisnis ing negara liya utawa wilayah geografis kudu milih rencana hosting sing cedhak, amarga telusuran sing digawe saka wilayah kasebut bakal menehi peringkat situs lokal sing luwih dhuwur lan relevan.

Mesthine, milih host sing tepat ora ana artine SEO yen konten lan faktor peringkat liyane ora dianggep; nanging kanggo perusahaan sing nggunakake saben aspek asil mesin telusuran kanthi serius, host sing tepat bisa menehi pinunjul sing dibutuhake.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.