Everypost: Siji Aplikasi Seluler kanggo Nerbitake Nang endi wae

kabeh postingan

Everypost dadi aplikasi goto kanggo nuduhake status, foto, lan video kanthi cepet iPhone (punika Droid). Eveyrpost integral karo Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, tumblr, Linkedin, email lan saiki Dropbox ... kabeh saka siji kiriman.

Kesederhanaan app yaiku fitur utama.

  • layar saben-posAntarmuka sing resik lan gampang digunakake - Antarmuka pangguna Everypost resik lan gampang digunakake. Nangkep, ngirim lan nyimpen konten multimedia mung sawetara detik.
  • Nerbitake konten kaya Pro - Kanthi Everypost sampeyan bisa nerbitake konten kaya pro menyang kaca Facebook lan Google+, perusahaan Linkin lan liya-liyane!
  • Ngatur pengalaman posting sampeyan - Sampeyan bisa ngatur kiriman saben saluran lan lali karo watesan 140 karakter! (Versi iOS).
  • Simpen kiriman, foto lan video sing disenengi - Versi IOS ngidini sampeyan nyimpen konten multimedia sing disenengi menyang Dropbox. Google Drive bakal rauh kanggo Android!
  • Kirim lan simpen konten multimedia kanthi bebarengan - Push konten menyang Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, Linkedin, tumblr lan Dropbox.

4 Komentar

  1. 1

    Matur suwun Douglas kanggo review gedhe lan mbantu sampeyan nyebarake warta! Terus wae, fitur-fitur apik tenan sing bakal teka saiki! Kabeh sing paling apik. Fernando Cuscuela, Co-founder & CEO - Everypost.

  2. 3
  3. 4

    Hei, aku anyar kanggo saben postingan, lan aku kudu bisa nerbitake kaca facebook / Google + perusahaanku, nanging app mung ngidini aku nerbitake profil profilku ... sanajan ing artikel sampeyan nyebutake:

    "Publikasikan konten kaya Pro - Kanthi Everypost sampeyan bisa nerbitake konten kaya pro menyang kaca Facebook lan Google+, perusahaan Linkin lan liya-liyane!"

    Dadi pitakonanku: Kepiye cara nerbitake kaca?

    Matur suwun,

    Oli

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.