Content MarketingPemasaran Seluler lan TabletMarketing Social Media

Everypost: Siji Aplikasi Seluler kanggo Nerbitake Nang endi wae

Everypost dadi aplikasi goto kanggo nuduhake status, foto, lan video kanthi cepet iPhone (punika Droid). Eveyrpost integral karo Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, tumblr, Linkedin, email lan saiki Dropbox ... kabeh saka siji kiriman.

Kesederhanaan app yaiku fitur utama.

  • layar saben-posAntarmuka sing resik lan gampang digunakake - Antarmuka pangguna Everypost resik lan gampang digunakake. Nangkep, ngirim lan nyimpen konten multimedia mung sawetara detik.
  • Nerbitake konten kaya Pro - Kanthi Everypost sampeyan bisa nerbitake konten kaya pro menyang kaca Facebook lan Google+, perusahaan Linkin lan liya-liyane!
  • Ngatur pengalaman posting sampeyan - Sampeyan bisa ngatur kiriman saben saluran lan lali karo watesan 140 karakter! (Versi iOS).
  • Simpen kiriman, foto lan video sing disenengi - Versi IOS ngidini sampeyan nyimpen konten multimedia sing disenengi menyang Dropbox. Google Drive bakal rauh kanggo Android!
  • Kirim lan simpen konten multimedia kanthi bebarengan - Push konten menyang Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, Linkedin, tumblr lan Dropbox.

Douglas Karr

Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

4 Komentar

  1. Thanks Douglas kanggo review apik lan kanggo bantuan kita kanggo nyebar tembung! Tetep dirungokake, fitur anyar sing apik tenan bakal teka! Kabeh sing paling apik. Fernando Cuscuela, Co-founder & CEO - Everypost.

  2. Hei, aku anyar ing saben kiriman, lan aku kudu bisa nerbitake menyang kaca facebook / Google + perusahaanku, nanging app mung ngidini aku nerbitake menyang profil akunku… sanajan ing artikel sampeyan nyebutake:

    "Nerbitake konten kaya Pro - Kanthi Everypost sampeyan bisa nerbitake konten kaya pro menyang kaca Facebook lan Google+, perusahaan Linkin lan liya-liyane!"

    Dadi pitakonanku: Kepiye carane bisa nerbitake menyang kacaku?

    matur nuwun sanget,

    Oli

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web