Saben uwong Sosial: Nggawe Karyawan dadi Amplifier Sosial

Saben uwong Sosial: Advokasi Karyawan lan Penjualan Sosial

EverySocial minangka advokasi karyawan utama lan platform sade sosial sing nyedhiyakake rata-rata 1,750 sambungan saben karyawan, tambah 200% pipa penjualan, ukuran transaksi 48% luwih gedhe, peningkatan kesadaran merek 4x, lan rega sedasa mbayar program media sosial.

Napa Advokasi Pegawe?

Saben perusahaan duwe sumber daya sing kuat lan durung bisa ditrapake kanthi potensial kanggo nggedhekake pemasaran, dodolan sales & tenaga HR; swara lan jaringan karyawan sampeyan. Sederhanane, karyawan duwe 5x luwih akeh tinimbang akun perusahaan lan pandhereke 7x luwih cenderung ngonversi.

EverySocial duwe tingkat keterlibatan pangguna paling dhuwur ing industri. Karyawan tetep terlibat lan seneng banget babagan konten liwat platform lan program sing ngemot feed konten, gamifikasi, papan pamimpin, lan aplikasi seluler sing dipersonalisasi.

Kabeh fitur Sosial kalebu:

  • Ngatur Karyawan Sampeyan - Nugasake karyawan menyang klompok, nemtokake tonggak sejarah, nyetel idin, lan nglaporake kegiatane
  • Push Konten Asli Sampeyan - Panjaluk konten sampeyan kanggo karyawan kalebu kiriman blog, promosi, siaran pers, video, lan nganyari status
  • Konten Trending Ing Driji Sampeyan - Gawe sumber artikel tren, posting blog, lan video kanthi gampang kanggo dituduhake karo karyawan sampeyan
  • Jaga Merek Depan lan Pusat - Konten apa wae sing dituduhake karyawan (kalebu konten sing dijadwalake) duwe merek organisasi lan ajakan tumindak
  • Papan Pimpinan Tetep Makarya - Gawe lan kirim email papan pimpinan kanthi otomatis menyang para penyokong sing menehi peringkat adhedhasar kegiatan
  • Antarmuka seluler, Web, email - Konten pihak katelu lan merek
  • Ngrungokake Social - ngawasi wong, perusahaan, postingan sosial, woro-woro pers, lan liya-liyane kanggo tetep dadi pesaing sampeyan, pelanggan, mitra, lan pihak liyane sing gegandhengan.
  • Sade sosial - Nyedhiyakake para juragan sampeyan babagan konten lan alat sing dibutuhake kanggo nyambung karo para pembeli liwat media sosial lan saluran digital liyane. EverySocial minangka solusi sade sosial lengkap sing digunakake dening tim sales utama ing Dell, Adobe, ADP, lan Genesys.
  • Analytics Ing Kabeh - Ngerteni kanthi jelas sapa sing nuduhake konten apa, jaringan sing endi, lan keterlibatan apa sing ditindakake kanggo organisasi sampeyan

EverySocial wis integral karo Bit.ly, Hubspot, Adobe Analytics, Marketo, Slack, Yammer, Eloqua, Sharepoint, Google Analytics, lan Salesforce.

Mangerteni liyane

One comment

  1. 1

    Hei Doug - Thanks kanggo potongan sing apik! Wis seneng banget nalika ngilangi EverySocial saka lapangan lan nggarap para pelanggan. Luwih akeh barang sing bakal teka. 🙂

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.