Evergage: Personalisasi Web Real-Time

logo permanen

Pambajak ngidini para pemasar nambah prilaku Analytics nelusuri situs web banjur nggawe lan bukak pengalaman panganggo sing dipersonalisasi adhedhasar asil. Platform kasebut ngidini sampeyan nambah konversi liwat pandhuan pelanggan, pelanggan sing apik, promosi saka mulut ke mulut liwat personalisasi konten menyang situs sampeyan.

Iki bisa ditindakake tanpa program amarga Evergage duwe Editor Visual, saéngga gampang disiyapake lan diganti kanthi cepet. Pambajak nawakake 5 macem-macem cara kanggo nggawe konten pribadi lan ningkatake keterlibatan karo pengunjung kalebu konten asli, konten sejajar lan dinamis, sing dipicu:

  • Inline - Pateni wae
    ing situs web sampeyan kanthi konten sing ditarget.
  • Info Bar - Pengunjung langsung menyang konten sing dituju kanthi judhul utawa garis ngisor.
  • nyembul - Tarik kawigaten kanthi tawaran popup sing cocog kanthi tepat wektu.
  • Nelpon - Pandhuan pengunjung kanggo pengalaman sing sukses kanthi tips alat sing dinamis.
  • Tugas Dhaftar - Nggawe keterlibatan kanthi dhaptar tumindak sing dinamis kanggo pengunjung.

Pambajak nduweni integrasi sing apik karo Salesforce, SugarCRM, WordPress, force.com, Drupal, Wistia, lan Unbounce. Integrasi Zapier uga bakal teka!

2 Komentar

  1. 1

    Iki artikel & video sing penting banget kanggo ngluncurake pengalaman pangguna sing dipersonalisasi.
    Matur suwun Douglas
    liwat codingbrains dot com

  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.