Evercontact: Anyari info Kontak nganggo Tandha Email Inbound

Depositphotos 7530672 s

Udakara setengah jam kepungkur, ana wong PR nelpon aku kanggo miwiti wawancara online… Aku mangsuli telpon lan ujar, “Hai Rebecca - aku siyap lunga!” lan dheweke kaget yen aku ngerti sapa sing nelpon. Alesan kenapa aku ngerti yaiku Rebecca wis ngubungi aku sawetara kaping kanggo koordinasi acara kasebut lan rincian kontak dheweke ditambahake kanthi otomatis menyang kontak Google, lan disinkronake menyang telponku.

logo-evercontact

Layanan sing apik diarani Evercontact. Evercontact kanthi mindai mindai email sing mlebu lan nambah rincian kontak ing buku alamat lan CRM. Evercontact ndhukung Gmail, Aplikasi Google, Outlook, lan Salesforce.

Paling apik, sampeyan ora prelu nindakake apa-apa - Evercontact mindai email sing mlebu kanggo mlebu teken email ing latar mburi lan nganyari rincian kontak kanthi otomatis. Dheweke malah menehi laporan pangowahan saben dina!

3 Komentar

  1. 1

    Tandatangan ora bisa dipercaya minangka sumber data. Aku saranake kanggo ngatur kontak nggunakake GlipMe, sing bisa menehi feed GMail lan smartphone apa wae kanthi kontak sing dianyari.

    • 2
      • 3

        iki sing dilaporake evercontact saka kothak layang gmail: "Kurang Kabar apik: Bummer! Kayane sistem kita ora nemokake kontak sing bakal diupdate kanggo sampeyan dina iki, nanging bakal mesthi. :) ”

        tapak asma mung teks sawenang-wenang ing aliran teks…

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.