Eventbrite: Acara sing Pancen Gampang

eventbriteAcara iki didegaké ing wiwitan taun 2006 lan jumlah tiket saben wulan tiket sing disebar wis mayuta-yuta yuta kanthi puluhan ewu pangguna. Aku ndeleng dhisik Acara iki undhangan saka acara sing dipromosekake dening Dhokter Thomas Ho lan aku wis nggunakke kanggo 3 acara.

tuntunan eventbrite

Sanajan wis resik, antarmuka rada repot. Ana TON fitur sing dikemas ing aplikasi iki, lan ora diraguhi, tantangan kanggo nemokake menu sing pas ing panggonan sing bener. Yen sampeyan mung pengin nambah acara cepet lan ngajak sawetara wong, ana tuntunan 4-langkah sing apik.

Yen sampeyan pengin nggawe opsi sing luwih maju (survey, responder otomatis, kode diskon), sampeyan kudu luwih angel nggoleki. Aku nemokake kabeh pitulung sing dakbetahake ing file pitulung lan, Kajaba iku, duwe TON Tutorial sing migunani!

Yen sampeyan kepengin weruh kenapa sampeyan ora bakal nindakake iki, ana sawetara sebab:

  • IMO, kauntungan paling gedhe saka Eventbrite yaiku kanthi otomatis nerbitake acara sampeyan Eventful kang evdb (Database Acara lan Lokasi). Iki promosi acara sampeyan ngluwihi wates sing diwaca dhewe lan bisa diakses menyang situs liyane, kayata Yahoo Mbesuk.
  • Sabanjure yaiku sistem pembayaran lan tiket sing kuat, iki minangka sirah sing sampeyan ora pengin menehi hasil dhewe! Eventbrite malah duwe mekanisme pengembalian dana!

Ana ton fitur keren liyane - dhaptar tamu sing diterbitake, feed RSS kanggo acara sampeyan, Facebook integrasi, integrasi Paypal, integrasi Google Checkout, API sing kuat, metode mung nerbitake kaca acara sampeyan dhewe, program afiliasi ... sampeyan menehi jeneng! Lan, sampeyan bisa tetep ngatasi pangembangane liwat Blog Eventbrite.

Watch bali, Eventbrite!

Siaga, sanadyan! Aku kudu ngevaluasi sawetara aplikasi Panyedhiya Layanan Email sekaligus lan TicketMaster ana ing campuran. Sanajan dheweke dudu bisnis sing paling disenengi ing industri tiket, TicketMaster teritorial lan agresif banget.

Aku ora yakin sepira maneh TicketMaster, kanthi pamrih ing industri lan biaya sing gedhe banget, bakal tetep ana lan supaya wiwitan sing apik kaya Eventbrite bakal terus sukses! Dheweke bisa uga ora bisa nggayuh, yen Eventbrite terus inovasi!

3 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.