BuzzRadar: Pusat Prentah Sosial lan Visualisasi Acara

doodle radar buzz 17th 1026x480

Kita wis nulis babagan pangowahan visual sing luar biasa sing lagi dialami ing papan olahraga karo Postano (sing nggawe aplikasi seluler).

Iki minangka bagean saka teknologi. Miturut pendapat saya, aku percaya manawa umume perusahaan duwe papan visualisasi lan pusat komando dhewe, sanajan bisa uga ora spektakuler Radar Buzzkanggo 2014 Elektronik Konsumen Internasional:

Saiki ing Beta, Buzz Radar bermarkas ing London lan nyedhiyakake:

  • Visualisasi Konten - Tembok Twitter sing Cerdas, Galeri Foto Real Time, Cloud Word Animasi. Akses menyang platform wawasan nyilem jero.
  • Visualisasi Data - Paling Paling Disebut, Monitor Kesehatan Saben Twitter & Visualisasi Monitor Kesehatan Daily. Akses menyang platform wawasan nyilem jero.
  • Bespoke - Radar Buzz bisa ngrancang visualisasi sing dirancang khusus kanggo nyelehake data sampeyan dhewe?

Sistem 'Listening Post' Buzz Radar sing anyar bakal ngidini perusahaan nggawe visualisasi dhewe sajrone 10 menit kanggo merek utawa acara kasebut.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.