Dhaptar Sampeyan kanggo Festival Teknologi sing Sukses!

PD2 1565

Akhir minggu kepungkur iki, kita miwiti sing pertama Music, Marketing & Tech Midwest Acara (#MTMW) - sawijining acara ing kene ing Indianapolis kanggo golek dhuwit kanggo Leukemia lan Lymphoma Society kanggo ngelingi Bapakku sing ilang taun kepungkur. Iki minangka acara pertama sing durung tau daklakoni dadi medeni banget. Nanging, ora ana alangan lan aku pengin menehi wawasan marang wong liya babagan kenapa sukses banget.

Kita mutusake apa a festival teknologi tinimbang rata-rata, konferensi sing mboseni supaya masarakat bisa santai lan sosial karo siji liyane tinimbang bosen nangis karo Powerpoint sing ala sabanjure. Para pamiarsa isih bisa milih siji-siji kanthi sponsor kanggo ngevaluasi tawaran ... nanging tanpa pidato.

  • charity - preduli acara sampeyan, sampeyan bisa kanthi apik kanthi njamin sawetara hasil saka acara kasebut menyang amal tartamtu. Ing kasus kita, kita nyumbang 100% hasil kanggo masarakat Leukemia & Lymphoma. Malah, para pamiarso miwiti inisiatif golek dhuwit kanthi gabungan karo kita! Matur nuwun # run4doug
  • sponsor - duwe amal, kita bisa golek sponsor kanggo signage, kertu kado, staf, panganan, lan musik. Kita makarya karo sponsor kanggo ndeleng kepiye carane bisa njaga paket kanthi biaya murah kanthi usaha dagang karo dheweke - lan iku bisa sukses!
  • Panggonan - ajang sing tepat kritis. Kita milih Rathskeller ing Indianapolis - pusat sing apik banget ing bagean kutha sing trendi kanthi akses saka endi wae - duwe taman bir, bar lan ruang bal - kabeh duwe panggung lan swara kanggo mbukak musik. Staff ana ing kono supaya bisa sukses lan ngluwihi kabeh sing diarepake.
  • Public Relations - Dittoe PRpirang-pirang wulan kerja tanpa lelah kanggo nyambung karo televisi lokal, radio, koran lan media online kanggo promosi acara kasebut. Acara kasebut sukses banget amarga gaweyane!
  • Media sosial - meh saben dina dikirim ing situs kasebut lan ing saindhenging saluran media sosial kanggo terus ngrayu wong liya. Kita uga ngiklanake ing Facebook lan Twitter kanggo nambah kesadaran. Kita kerja bareng Strategi Situs, ahli panelusur lokal sing promosi acara kasebut kanthi sosial lan kita acara radio pemasaran.
  • music - Ana macem-macem musik ... saka Blues nganti Bluegrass lan Folk menyang Jazz. Kita malah mbukak konser virtual definisi tinggi ing balai teknologi saka atmosfer.
  • Manajemen Event - Steve Gerardi minangka promotor acara lokal lan ngerti kabeh sing perlu direncanakake lan dileksanakake kanthi rinci. Dheweke ora nggumunake sajrone ngrancang lan nglakokake acara kasebut.
  • Registrasi Online - Para pamiarso bisa mbayar kanthi online lan kita duwe dhaptar pengunjung ing gerbang, bebarengan karo iPad sing bisa mbayar nganggo kertu kredit. Ora tiket, kita sebar band tangan sing diwenehi kode warna ing ngendi sponsor, wong diwasa, bocah lan band kabeh duwe warna dhewe supaya gampang dingerteni.
  • Signage - Kita butuh barang promosi, peta, latar mburi karpet abang kanggo foto, spanduk lan brosur… lan kerja sama karo perusahaan sing luar biasa PERQ kanggo ngrampungake.
  • hadiah - PERQ diprogram sing Kios FATWIN ing acara sing saben pamiarso bisa ndhaptar lan menang hadiah. Lalu lintas sikil sing tambah iki menyang balai teknologi lan para pamiarsa kabeh padha mulih kanthi hadiah!
  • muni - Aku ora bisa negesake sepira pentinge swara kasebut. Kanthi keseimbangan musik lan masarakat, kabeh padha rame ing acara kasebut tanpa rame banget. Wong bisa ngobrol lan isih krungu bakat sing apik ing latar mburi. Balai teknologi kasebut durung apik saengga para sponsor dadi luwih perhatian. Piramida Swara Karya dipimpin dening Mike Ottinger dipimpin swara lan apik tenan!
  • T-Shirts - The Art Press ngrancang Kaos Pengetan kanggo festival sing wis laris (nanging sampeyan isih bisa pesen kanthi online ing kene nganti 10 Mei). Staff duwe kaos karo STAFF sing dicithak ing sisih mburi. Art Press uga nyiyapake tabel barang sing nampa kertu kredit lan malah nggawe situs pesenan online supaya bisa tuku klambi mengko!
  • Pangan & Minuman - Kanggo mbedakake menu Jerman sing apik tenan, kita uga njaluk dhaptar sing apik tenan lokal New York Pizzeria kanggo parkir truk panganan ing gerbang acara kasebut. Kaloro papan kasebut ujar manawa adol hebat ing saindenging… lan akeh wong luwe! Nalika bagean saka ajang kasebut yaiku bar, kita uga duwe ruang bal yen ora ana sing nyenengake nalika ngombe.
  • Stasiun Ngisi daya - Kabeh wong duwe telpon lan kabeh kudu diisi daya. Matur nuwun kanggo kita, Powerqube ngirim palet pangisi daya cerdas sing apik tenan lan kabeh wong bisa motret lan nuduhake sedina muput! Batere mati tegese ora ana sing nuduhake !!!
  • Video lan Foto - kita nggawa ing fotografer acara paling apik ing negara kasebut, Paul D'Andrea. Lan aku duwe Iskak, Daniel videografer tuntas sing duwe spesialisasi ing critane teka karo tim, koleksi kamera lan GoPros, lan energi tanpa henti. (Video wis diunduh lan dicampur nalika aku nulis iki).

kaos seni-pers

Apa sing Kita Kangen?

Nalika dadi acara sing apik, aku yakin ora kejawab sawetara item:

  1. program - Program mini mesthi bakal nyambut tamu, menehi link penting, deskripsi sponsor, lan jadwal kanggo wong-wong mau!
  2. Kunjungan Sponsor - Aku mikir yen kertu gaya Bingo sing kudu entuk prangko saka saben sponsor supaya bisa muter FATWIN bakal ngasilake lalu lintas luwih akeh ing saben kios teknologi.

Mung cathetan - aku dipilih kanggo Pria & Wanita Tahun Ini kampanye lan sampeyan isih bisa nyumbang nganti 10 Mei!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.