Registrasi Acara Rant

conto cvent 1

Nalika musim semi, ana acara sing apik tenan, apik tenan lan apik sing disponsori organisasi hebat sing diarani Profesional Pakaryan Ekspres. Program kasebut dhewe minangka barisan speaker sing dinamis, kalebu Peyton Manning Indy dhewe. Staff nglakokake acara kasebut kanthi tanpa cacat lan aku ngira akeh wong sing kesengsem banget. Nyatane, aku mung duwe siji keluhan - lan ora ana gandhengane karo dina kedadeyan kasebut.

Sayange, keluhan kasebut pancen angel banget. Acara iki nduwe pengalaman registrasi sing elek. Pilih kursi sampeyan, iki bakal dawa banget.

Aku ngerti yen bakal dadi ala wiwit wiwitan, mula aku njupuk sawetara layar. Mangkene carane diwiwiti.

Email Pengumuman

Ing sawijining dina, aku entuk pesen iki ing kothak mlebu. Entuk gander lan gabung karo aku sawise gambar:

conto cvent 1

Aku kudu ngakoni, iki dudu email sing ala. Seruan kanggo tumindak bisa uga rada adoh saka kaca, nanging mung ana huruf kandel lan garis ngisor: Nyuwun karcis dina iki. Dheweke uga nyakup URL kanggo kaca registrasi ing awak email. Pancen cerdas, amarga yen maca ing piranti seluler utawa ana sing wis nyithak email, aku isih bisa "klik" link kasebut kanthi ngetik ulang!

Dadi link menyang endi? Iki lunga menyang…

Kaca Landing

conto cvent 2

Ya, dhisik aku kudu mbukak kaca landas interstitial. Oke, klik liyane rada ngganggu, nanging iki ora apik. Aku ora maca tenan kaca iki, aku mung menet tombol amba… sing nuntun aku…

Kaca Ngenalke-Acara-Acara

Ing wektu iki aku wis pangalihan maneh menyang kaca web liyane, sing ngemot informasi oodles. Mangkene jadwal, iki alamat lokasi, peta, pituduh nyopir, tautan sosial menyang Express. Goleki dhewe:

conto cvent 3

Nanging mesthine, durung ana sing sejatine relevan. Aku isih kudu "njaluk tiket" sadurunge ngrampungake kabeh rincian kasebut. Petunjuk arah sing bener menyang lokasi kasebut ora preduli nganti aku duwe karcis.

Aku ora bakal mbukak kaca LinkedIn utawa ngetutake sampeyan ing Twitter saiki. Aku duwe tujuan: ndhaptar acara sampeyan! Kita bisa ngomong babagan keterlibatan media sosial sawise Aku entuk karcis. Pungkasan, apa ora ana pirang-pirang yuta penggemar Peyton Manning liyane sing nyoba entuk tiket sekaligus?

Oke, tombol diklik, sing nggawa aku menyang formulir sing akrab sing diarani…

Kaca Registrasi Nyata

conto cvent 4

Ya, aku komentar. Sampeyan bisa uga elinga yen aku kasengsem karo ide kasebut registrasi acara siji klik. Aku rumangsa rada kaget yen pemasaran email kelas internasional saka ExactTarget (tresna sampeyan!) Lan piranti lunak manajemen acara kelas dunia saka Cvent (tresna uga karo sampeyan!) Ora bakal menehi tautan unik sing sadurunge ngisi data. . Paling ora, sampeyan ngerti alamat emailku!

Paling ora, saiki aku wis rampung. (Ups, meh tekan "batal" amarga wis cedhak. Ngomong, muga-muga Jakob Nielsen wis ngidentifikasi iki minangka ide sing elek banget) luwih saka sepuluh taun kepungkur. Oalah…)

Kaca Registrasi Nyatane, Terus

Nanging kayane, siji kaca registrasi ora cukup. Kita butuh kaca kapindho amarga ana sebab.

conto cvent 5

Mungkin yen ana wong sing nolak formulir yen wis entuk sing iki? Ora kaya formulir sing ana validasi nyata. Ya, aku nyoba ngetik kode pos sing isine kabeh surat lan nomer telpon sing wis digawe. Lan aku ngeklik "Simpen lan Sabanjure" (Aku arep "Simpen" gaweyane, nanging ora akeh gaweyane.) Iki nggawa aku menyang…

Kaca sing dikonfirmasi sing pengin didaftar

Ya, sejatine aku ngetik kanthi bener! Mangkene sing diarani kaca iki lan prelu aku klik maneh.

conto cvent 6

Saiki kita kudu rampung. Pungkasane! Dadi saiki wayahe kanggo

Konfirmasi Registrasi sing dudu Konfirmasi

Ing huruf gedhe ing judhul tab kasebut ditulis "Konfirmasi." Nanging yen sampeyan maca teks, sing dakkirim kanggo sampeyan ing tutup layar ing ngisor iki, sampeyan bisa ndeleng manawa kasunyatane dudu konfirmasi kasebut. Nyatane, saiki kayane kasempatan kanggo "njaluk tiket" iku pancen kesempatan kanggo "njaluk kesempatan dadi dianggep kanggo tiket. ”

conto cvent 7

Cathetan: Aku mengko ngobrol karo sawetara wong karo Express Personnel, lan pendekatan iki bisa dingerteni yen dipikirake. Dheweke pengin promosi acara kasebut menyang pamirsa sing akeh, nanging dheweke uga pengin nyoba lan priksa manawa pelanggan lan prospek sing disenengi luwih dhisik. Aku ngandhani wong-wong mau yen miturut pamrih basa ing email lan promosi ora nuduhake pilihan apa wae, lan rasane kaya mbuwang-mbuwang wektu limang menit. Aku mikir bisa uga nggawe keputusan bisnis sing cerdas kanggo milih pamiarsa sing bakal cocog karo usahane, nanging aku dudu penggemar tembung sing nggawa aku tekan titik iki.

Saiki, aku isih ora kesengsem karo sistem registrasi iki. Ora mung nggawe aku klik liwat setengah rolas layar nalika ngidini aku menehi informasi palsu biasane, jebule ora duwe kemampuan kanggo nemtokake tanggal saiki. Yen wis bener, aku ora kudu golek tanggalan dhewe kanggo ngerteni manawa sadurunge utawa sawise 15 April. Sistem kasebut kudu bisa nampilake pesen sing bener!

Oalah, aku wis rampung. Kayane aku ngenteni nganti tanggal 2 Mei kanggo krungu apa aku entuk tiket. Nanging enteni, ana…

Konfirmasi Email sing Kudu Disimpen

Mesthi sistem registrasi iki ngerti sapa sejatine aku. Nanging aku kudu nyimpen email kanggo tiket gratis? Temenan aku mung siji karo alamat email iki.

conto cvent 8

Lan mesthine sistem registrasi iki bisa Count. Ukara "kasedhiyan karcis" tegese manawa sistem ora bisa nglacak jumlah kursi sing wis diwenehake!

Email Kaget

Tanggal 22 April, aku nampa email liyane. Aku nganggep aku bakal ngerti yen bakal nampa tiket. Nanging, aku entuk sing luwih mbingungake:

conto cvent 9

Ing jalur iki, aku ora yakin apa sing kedadeyan. Apa aku wis "dipilih" kanggo melu tiket kanthi rutin, banjur uga duwe kesempatan kanggo melu kontes iki? Munculé tombol "Tiket Permintaan" ing sisih ngisor uga ora ngganggu. Iki ngasilake formulir sing padha karo aku sing wis ngrampungake. Dadi, apa registrasi asline wis ora digatekake? Cetha dheweke ngirim iki menyang alamat email sing padha, kaya sing dituduhake ing sikil.

Aku mutusake lunga kanthi cukup dhewe. Banjur…

Email Penerimaan sing Nyata

Tanggal 4 Mei, aku entuk pesen email iki. Wiwitane akrab, nanging aku banjur ngerti yen aku mlebu!

conto cvent 9

Aku ora ngerti sebabe dheweke kepengin teka ing kantorku kanggo menehi karcis. Aku mung bisa nyithak email. Lan ana wong sing nyelehake dheweke ing sangisore lawang, nanging ora ana wong ing kene nalika aku mikir bisa muspra plancongan.

Ing ringkesan

Aku ora bisa menehi pitutur marang kowe babagan kedadeyan nyata ing tanggal 18 Mei. Pidato sing hebat. Eksekusi gedhe. Papan sing dihias kanthi apik. Panganan sing enak lan semangat banget. Nanging timbal kasebut cukup ala banget, utamane ngelingi reputasi kelas loro perusahaan sing melu registrasi acara kasebut. Ana apa?

Teori Kula

Aku ngira manawa ExactTarget lan Cvent mung platform, lan sampeyan bisa nyalahi panggunaan kaya sampeyan bisa nyalahake teknologi liyane. Aku ngira ana masalah organisasi nalika nyiyapake sistem registrasi acara lan tim sing nindakake iki ora nggunakake keahlian sing kasedhiya kanggo ngrancang pengalaman registrasi. Nanging pesenane kudu jelas: acara sing apik kudu ana registrasi acara sing gampang lan gampang digunakake. Iku bagean saka pemasaran sampeyan! Luwih akeh wong sing bakal melu ing pengalaman kasebut yen gampang mlebu, gampang digoleki, lan gampang dingerteni apa sing sampeyan wenehake.

Mangkono pungkasane semangatku.

2 Komentar

  1. 1

    Acara kasebut bisa uga luar biasa, nanging ora ana sangsi ing pikiranku yen dheweke kelangan akeh pendaftar hebat ing dalan amarga langkah-langkah sing frustasi lan konyol. Aku ora bakal menehi pass - preduli saka perusahaan lan prosese. Apa sing dikandhakake yaiku nggawe akal kanggo "dheweke"… ora yen ana artine "sampeyan". Lan "sampeyan" kudu luwih penting tinimbang "dheweke".

  2. 2

    Nggegirisi. Kaya ngono, mesthine aku ora pengin karcis mung adhedhasar prekara kasebut. Nanging yen dheweke gelem ngirim tiket menyang aku, aku luwih seneng menehi petunjuk. Kaping pisanan dheweke kudu mlebu mobil, lan miwiti nyopir. Aku bakal ngandhani arah endi wae sawise nyopir 12 mil.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.