Rencana Acara lan Blueprint Pemasaran

pemasaran acara

Nalika dakeling-eling sawetara prekara luar biasa sing dakalami, kaya Keterlibatan Webtrend, Sambungan ExactTarget lan Ekspo BlogWorld - Aku mesthi kepencut karo pirang-pirang bagean sing pindhah menyang sawijining acara lan kepiye organisasi kasebut lancar.

Aku dudu perencana acara. Aku meh ora bisa juggle luwih saka klien sekaligus, aja nganti ewu pengunjung. (Makane, Len bisa kerja bareng karo kita!). Nanging sawetara wong ora bisa entuk jasa saka perencana acara profesional, lan kepeksa lunga dhewe. Acara kapisan paling angel lan kayane bakal suwe saya suwe. Sawise ana siji acara ing sabuk sampeyan, sampeyan uga wis duwe pamirsa kanggo promosi acara sabanjure. Sajrone acara sampeyan apik banget, sampeyan bisa terus berkembang kanthi suwe lan nuwuhake nilai acara, sponsor lan pamirsa.

Infographic iki saka Hubspot lan Contact pancet nyinaoni kabeh elemen penting saka perencanaan acara lan promosi, kalebu nyiyapake acara sampeyan, promosi acara sampeyan, nggunakake media sosial, nglacak, mbukak acara lan tindak lanjut acara sawise acara. Aku seneng yen infographic bisa digunakake kanthi nggunakake media sosial! Kanthi nduwe tweets aktif karo hashtag acara sampeyan, sampeyan promosiake kualitas acara ing jaringan. Iki kunci kanggo taun ngarep ... yen sampeyan ngowahi saka para pelayan dadi peserta!

Acara Pemasaran Infographic

2 Komentar

  1. 1

    Bener… mung amarga sampeyan duwe trampil ora ateges sampeyan ora butuh strategi pemasaran lan katrampilan dodolan sing padhet.

  2. 2

    Doug iki golek sing apik, aku golek grafik info sing hebat kaya iki. Aku bakal nuduhake iki karo sawetara kanca. Preparation minangka jeneng game!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.