Salesforce Dreamforce | Konferensi Virtual | 9 Desember 2021

Salesforce Dreamforce bali lan bakal ngoperasikake konferensi sedina saka New York City. Acara virtual karo Salesforce, Salesforce Partners, lan klien Salesforce bakal kalebu: Inspiratif nuduhake saka changemakers dina Product spotlights Trailblazer carane saka Trailhead Luminary speaker Networking karo Trailblazers saka sak donya A surprise music tumindak. Dadi acara virtual, sapa wae bisa ndhaptar lan gabung saka ngendi wae kanthi sambungan. Bakal ana pamicara anyar, sorotan eksklusif, lan sawetara kejutan

Tren & Prediksi Pemasaran Digital

Tindakan pancegahan sing ditindakake dening perusahaan sajrone pandemi bisa ngganggu rantai pasokan, prilaku tuku konsumen, lan upaya pemasaran sing gegandhengan sajrone taun kepungkur. Miturut pendapat saya, pangowahan konsumen lan bisnis paling gedhe yaiku belanja online, pangiriman omah, lan pembayaran seluler. Kanggo para pemasar, kita weruh owah-owahan investasi ing teknologi pemasaran digital kanthi dramatis. Kita terus nindakake luwih akeh, liwat saluran lan medium liyane, kanthi staf sithik - mbutuhake kita

Linq: Panyedhiya Produk Kartu Bisnis Near Field Communication (NFC)

Yen sampeyan wis suwe maca karo situsku, sampeyan bakal ngerti kepiye kepenak nalika entuk macem-macem jinis kertu bisnis. Aku duwe kertu cathetan, kertu kuadrat, kertu logam, kertu laminasi… Aku seneng banget. Mesthine, kanthi kunci lan ora bisa lelungan, mula ora mbutuhake kertu bisnis. Saiki, lelungan wis dibukak, aku mutusake saiki wayahe nganyari kertu lan entuk

Kepiye Merek Non-Gaming Bisa Mupangate Bisa Nganggo Influencer Gaming

Pengaruh game dadi angel dilirwakake, sanajan kanggo merek non-game. Kayane aneh, mula ayo nerangake apa sebabe. Akeh industri sing nandhang sangsara amarga Covid, nanging game video mbledhos. Regane diprakirake ngluwihi $ 200 milyar ing taun 2023, tuwuh saka kira-kira 2.9 milyar pemain ing saindenging jagad ing taun 2021. Laporan Pasar Game Global Ora mung nomer sing apik kanggo merek non-game, nanging ekosistem maneka warna game. Keragaman nggawe kesempatan saiki

Dhaptar Konten sing Mesthi Duwe SETIAP Kebutuhan Bisnis B2B Kanggo Panganan Lelungan Sing Dituku

Aku mbingungake manawa Pemasar B2B bakal asring nyebarke akeh kampanye lan ngasilake konten utawa nganyari media sosial tanpa wates dhasar, perpustakaan konten sing diproduksi kanthi apik sing digoleki saben prospek nalika nggoleki mitra, produk, panyedhiya sabanjure. , utawa layanan. Dhasar konten sampeyan kudu langsung menehi feed kanggo panuku. Yen ora… lan pesaing sampeyan bakal… sampeyan bakal kliwat kesempatan kanggo nggawe bisnis