Dadi Mentingake Babagan Jaringan tanpa pamrih

Minggu iki aku wis ngobrol kanthi angel karo bisnis sing aku peduli banget. Dheweke ngerti manawa aku peduli amarga aku wis nggawa dheweke tugas lan menehi tanggung jawab marang dheweke. Jaringan saya investasi lan ing endi bathi investasi paling gedhe.

  • Perusahaan teknologi sing digunakake karo aku mesthi ngupayakake. Aku tansah nglaporake masalah, ide lan kudos menyang time. Kanggo saben wong sing sambat, ana atusan wong liya sing bakal nilar sampeyan lan golek vendor liyane. Penting, yen sampeyan peduli karo panyedhiya solusi sampeyan, sampeyan bakal ngobrol kanthi angel apa sing salah utawa sebabe.
  • Ana sawetara alat jaringan lan komunitas sing dakgabungake. Jaringan nyenengake lan nyenengake. Minangka bisnis cilik, jaringanku dadi kunci sukses. Sing dakupayakake nggambarake babagan bisnis lan uga bisnis. Sawetara jaringanku tanpa pamrih - mesthi ngupayakake supaya bisa mlebu bisnis. Aku rumangsa duwe utang lan mesthi njupuk kesempatan kanggo bali. Nanging sawetara wong egois lan mung ngukur hubungan kita karo apa sing dakkandhani.

kerja sampinganMedia sosial nggawe jaring gedhe. Aku terus-terusan ngevaluasi endi sing kudu dakkandhakake sabanjure, apa ora kudu mbayar, utawa apa aku kudu njupuk wektu lan dhuwit saka jadwalku supaya tekan kana. Aku maneh platform kanggo nulis lan promosi. Aku mikir babagan blogging lawan video karo podcasting. Aku mikir babagan komentar ing situs liya lan nyambung karo pimpinan industri. Pancen akeh gaweyane.

Minangka konsultan, aku ora duwe 'penghasilan mbaleni' sithik, mula mayoritas penghasilan saya bisa didol liwat adol wektu. Iki tegese saben cangkir kopi, telpon utawa email sing dakkarepake bisa risak yen saya ilang.

Penasaran: Apa bisa produktif yen kita kudu mbayar saben rapat kanggo rapat liyane. Yen aku nelpon sampeyan ngombe kopi, kepiye yen aku kudu mbayar tarif jam sampeyan. Apa aku isih njaluk sampeyan ngombe kopi?

Penting sampeyan ngevaluasi jaringan kanthi terus-terusan kanggo ngerteni babagan ngendi sampeyan nandur modal lan apa bakal entuk utawa ora. Bisnis iku bisnis, mesthi wae. Dadi egois babagan golek jaringan sing tanpa pamrih. Aku ora bakal sukses yen ora amarga klien utama - compendium, ChaCha, Webtrends lan Informasi Walker ana ing dhaptar kasebut. Kanthi "kunci", tegese tegese penghasilan;).

Nalika aku mikir babagan hubungan kasebut lan kepiye cara evolusi, kabeh mau tuwuh saka hubunganku karo pengusaha tunggal - Chris Baggott. Sampeyan sing ngerti aku lan Chris ngerti manawa kita ngajeni banget - lan aku sakloron jujur ​​banget. Chris minangka penginjil sing akeh - mesthi meksa supaya perusahaane dadi sorot… sing bisa katon egois. Nalika ndeleng kesuksesan lan dhaptar klien, kabeh padha berkembang liwat hubungan karo Chris sajrone pirang-pirang taun.

Saka ngendi sampeyan njaluk klien? Saka ngendi sampeyan ngasilake prospek kanggo bisnis? Sampeyan kudu utang karo sapa? Apa sampeyan males? Sampeyan bisa uga bakal kaget nalika ngerti.

Matur suwun Chris!

Siji cathetan pungkasan: Kiriman iki ora kanggo nyuda sithik wong liya sing penting banget kanggo sukses lan pertumbuhan bisnisku. Sampeyan ngerti sapa sampeyan! Maksudku kanggo menehi sawetara cahya manawa sawetara wong ora ngira-ngira lan ngormati wong-wong ing jaringan kanggo bisnis nyata sing diwenehake. Aku nganggep aku wis ngganggu hubungan karo Chris lan ora ngerti yen pentinge dheweke tumrap aku.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.