Epson LightScene: Pengalaman Eceran Interaktif kanthi Proyeksi Digital

Jendhela Eceran Epson LightScene

Pengalaman ritel bakal mesthi ngungkuli pengalaman online. Sanajan ditambah karo kasunyatan sing ditambah lan virtual, konsumen bisa uga tuku online… nanging isih seneng golek produk. Pramila perusahaan ritel wis ganti diri sajrone dasawarsa pungkasan wiwit saka jejer toko inventaris sing dhuwur banget dadi pameran kanggo konsumen bisa berinteraksi karo barang sing adol. Nalika tondo asto digital wis diwiwiti, kita uga bakal ndeleng prekara digital.

Epson wis ngumumake LampuSen, kategori anyar proyektor laser cahya aksen kanggo seni digital lan tondo asto. LightScene dirancang kanggo madhangi bebarengan lan proyek konten dinamis ing meh kabeh papan utawa materi kanggo narik kawigaten para pamirsa lan menehi pengalaman mendalam kanggo aplikasi signage komersial ing pasar kayata ritel, keramahan, ruang pamer lan musium.

Konsumen kepenginan pengalaman sing kelingan lan nyenengake. Teknologi tampilan ngowahi cara konsumen sesambungan karo merek lan produk, mula gampang nampa informasi kanthi cara nyerna konten sing akeh. Kategori proyektor laser LightScene sing anyar bakal nyedhiyakake solusi kanggo bisnis sing nggawe lingkungan sing apik lan nyenengake kanggo narik kawigaten para pelanggan karo produk utawa merek, tanpa pengaruh ing swasana umum. Remi Del Mar, manajer produk senior, Epson Amerika

Kasedhiya rong model ing faktor bentuk sorotan sing ramping - LightScene EV-100 kanthi warna putih lan LightScene EV-105 kanthi warna ireng - proyektor laser campuran kanthi wicaksana lan nawakake macem-macem pilihan konfigurasi, pemasangan lan pamrograman.

Epson LightScene

Teknologi kasebut nyedhiyakake paling apik ing jagad iki - tampilan sing apik lan visual sing ora ngganggu - nalika nyedhiyakake kinerja, fleksibilitas utawa kehandalan.

Fitur LightScene tambahan kalebu:

  • Teknologi laser 3LCD - Teknologi laser Epson nyedhiyakake nganti 20,000 jam operasi sing meh tanpa perawatan1, ditambah mesin optik sing disegel kanggo kualitas gambar sing luar biasa lan kinerja sing luar biasa
  • Manajemen konten sing mantep - Kalebu template, efek, filter warna, lan pilihan sing bisa disesuaikan; pangguna bisa nggawe dhaptar lagu, ngontrol proyektor lan gawe jadwal fungsi jarak jauh karo aplikasi adhedhasar web sing gampang digunakake, utawa liwat jaringan nganggo Crestron®, Art-Net lan liya-liyane
  • Skala kanggo macem-macem aplikasi - Daisy-chain macem-macem proyektor LightScene lan nggunakake teknologi Edge Blending kanggo tampilan serbaguna lan pengaruh
  • Gampang diprogram - Fungsi dhaptar lagu lan puter maneh ngidini manajemen konten sing lancar kanggo proyektor LightScene siji utawa kaping
  • Posisi sing fleksibel - Kalebu rotasi vertikal lan horisontal kanthi pemasangan 360 derajat ing trek, lantai, tembok, utawa langit-langit; Zoom optik bertenaga 1.58x lan fokus bertenaga ngidini dipasang ing papan gedhe lan cilik
  • Konektivitas sing jembar - HDMI®, RJ-45, LAN kabel lan nirkabel, lan slot kertu SD2 kanggo panyimpenan konten langsung yen dibutuhake
  • Sistem tampilan visual sing padhang - Nawakake nganti 2,000 padhang warna padhang lan 2,000 padhang padhang putih kanggo warna sing padhang lan sugih3

Epson gabung karo desainer saka London, New York lan Tokyo kanggo nampilake conto kepiye LightScene nggawe pameran ritel lan keramahan. Contone iki ditampilake ing stan Epson ing DSE, uga ide lan konsep desain saka agensi desain AS kayata Kabeh Saiki.

Kasedhiyan, Reregan lan Dhukungan

Rong model saiki kasedhiya ing faktor bentuk sorotan sing ramping - LightScene EV-100 ing warna putih lan LightScene EV-105 kanthi warna ireng - proyektor laser campuran kanthi wicaksana lan nawakake sing paling apik ing jagad iki - tampilan sing apik lan visual sing ora ngganggu - nalika nyedhiyakake kinerja , fleksibilitas lan linuwih.

Informasi Tambahan babagan Espson LightScene

 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.