Pikirake ing njero Kothak nganggo Entrata Marketing Suite

entrata marketing suite

Wong Amerika saya milih omah kontrakan amarga jumlah pasangan bojo sing duwe anak mudhun kanthi dramatis lan Millenial milih dadi penyewa amarga mobilitas, nyaman, lan alasan finansial.

Kanthi kenaikan millennial sing ngemot pasar sewa, ora kaget yen panelitian anyar nemokake 74 persen calon penyewa apartemen njupuk internet nggunakake piranti seluler kanggo telusuran apartemen. Posting menyang situs dhaptar internet, optimalisasi situs web seluler, media sosial, lan manajemen reputasi dadi prioritas utama kanggo manajer apartemen. Nanging, malang rega apartemen sing saya owah, akeh postingan penduduk menyang media sosial lan situs review, lan pirang-pirang situs dhaptar internet nggawe tugas sing meh ora bisa ditindakake para manajer.

Suite Pemasaran Entrata

Suite Pemasaran Entrata minangka solusi pemasaran adhedhasar awan sing lengkap sing mbantu industri apartemen ngontrol rega, reputasi, lan postingan kabeh nalika ngeterake luwih akeh lalu lintas menyang situs web properti.

Mikir Nang Kothak

Manajer properti bisa nemokake kabeh fitur lan layanan sing dibutuhake kanggo masarake properti ing jangkoan platform Entrata. Dheweke ora prelu kreatif maneh utawa mikir njaba kothak kanggo kabutuhan pemasaran amarga platform kita nindakake kabeh kanggo dheweke. Iki minangka penawaran:

ProspectPortal minangka solusi situs web sing responsif kabeh sing ngidini komunitas apartemen nuduhake dhaptar sewa sing kasedhiya kanthi nyata ing situs web. CMS ngidini properti kanggo ngganti foto, ngetik tembung kunci SEO, nambah konten seger lan ganti menyang desain web anyar kanthi mung sawetara klik ing dashboard Entrata. Kajaba iku, situs kita nggabungake alat generasi utama (integrasi kertu tamu, rating lan review, opsi sewa online, lan live chat) kanggo mbantu nggawe lalu lintas situs web dadi petunjuk nyata.

Kita bisa ngukur sukses kabeh jinis kampanye pemasaran sing kita lakoni, yaiku optimisasi mesin telusuran, mbayar saben klik utawa uga kampanye kertu pos. Saka lalu lintas web, nomer kertu tamu lan tarif konversi, platform kasebut nyritakake kabeh sing kudu dingerteni. Meghan Hill, Real Estate Wali, 150 properti nggunakake Prospect Portal

  • Portal ILS™ - Ngirit Wektu, Ngurangi Entri Data

Potongan ILS Portal ing dashboard Entrata ngontrol kabeh pemasaran online properti kanthi feed otomatis menyang kabeh layanan dhaptar internet utama. Cepet mbusak unit sing disewakake lan nganyari kabeh situs kanthi owah-owahan sing digawe kanggo rega lan kondisi unit liyane.

Kita paling sukses entuk kabeh kiriman ing Craigslist lan tetep dadi ndhuwur asil telusuran. Ngirim langsung menyang Craigslist tanpa alat kasebut rumit lan akeh wektu, mula manawa manajer properti ora angel ngirim kaya sing dijaluk. Saiki, kita entuk lalu lintas tambah ing kabeh properti saka Craigslist amarga saka iku. Amber Ammons, Direktur Pemasaran lan Pelatihan, Perusahaan Fore Properti

Bagian Entrata Pricing ing dashboard Entrata ngawasi kabeh siklus siklus sewa lan lanskap kompetitif kanggo ngramal penilaian toleransi rega sing paling akurat kanggo komunitas apartemen. Manajer apartemen bisa ndeleng data rega ing antarmuka sing intuisi kanthi grafik lan grafik sing gampang diwaca kanggo pangerten sekilas kenapa lan kepiye rega kasebut obah.

  • Reputasi™ - Nemtokake Apa sing Dikarepake Warga

ReputationScore nglumpukake ulasan properti ing saindenging web dadi siji antarmuka ing dashboard Entrata sing uga kalebu media sosial lan sistem manajemen konten review lengkap. Sistem pelaporan mbantu properti ngukur kinerja kanthi suwe, nyorot kekuwatan lan kekurangan properti.

Entrata bubar nglumpukake data babagan pemahaman lan valuasi tinjauan lan media sosial kanggo luwih saka 2,000 warga apartemen.

Klik ing kene kanggo maca sinau lengkap

Kita nawakake klien karo kalorone strategi SEO ing kaca lan kaca off-page kanggo nambah visibilitas lan lalu lintas menyang situs web. Kajaba iku, tim kita nyedhiyakake strategi manajemen reputasi online sing beda-beda sing nyakup kabeh wiwit nggawe konten asli nganti ngubungake kaca properti karo situs media sing terkenal.

LeadManager nggabungake kabeh lalu lintas kertu tamu ing properti menyang dashboard Entrata. Iki nyusun lan ngatur kabeh sumber sing dipimpin properti yaiku mlaku-mlaku, telpon utawa pitakon online kanggo menehi tindak lanjut lan nglacak korespondensi kanthi gampang. Kanthi kabeh lalu lintas utama lan pelaporan sing dijupuk ing sak papan, properti bisa ngubungi luwih akeh, mbandhingake asil, lan njupuk keputusan sing cerdas babagan ngendi dhuwit kanggo nggunakake marketing.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.