Fitur Platform Pemasaran Media Sosial Perusahaan

Fitur Platform Media Sosial Perusahaan

Yen sampeyan organisasi gedhe, biasane ana enem aspek kritis piranti lunak perusahaan sing sampeyan butuhake:

  • Hierarki Akun - mbok menawa fitur sing paling akeh dijaluk platform perusahaan yaiku kemampuan nggawe hirarki akun ing solusi kasebut. Dadi, perusahaan induk bisa nerbitake jeneng merek utawa waralaba ing sangisore, ngakses data, mbantu nyebarke lan ngatur macem-macem akun, lan ngontrol akses.
  • Proses Persetujuan - Organisasi perusahaan biasane duwe lapisan persetujuan kanggo ngatasi urutan kolaborasi legal, peraturan, lan internal. Nganyari media sosial, kayata, bisa pindhah saka rekanan menyang desainer grafis, menyang manajer, menyang legal, bali menyang editor, liwat menyang penerbit. Nindakake tangan kasebut liwat email utawa spreadsheet bisa ilang kontrol
  • Kepatuhan, Keamanan, Log, lan Serep - Ing perusahaan sing wis diatur banget utawa publik, keamanan dadi sing paling penting, mula platform kudu nindakake proses audit pihak katelu, lan duwe arsip internal lan cadangan kegiatan ing sistem kasebut.
  • Single Sign-On (SSO) - Perusahaan pengin kontrol internal aplikasi sing mlebu, mula mlebu menyang platform biasane dikelola liwat departemen IT utawa platform kantor.
  • Kontrol Akses - Peran lan ijin penting banget kanggo piranti lunak perusahaan kanggo mesthekake yen ana wong sing ora bisa ngliwati proses sing disetujoni utawa nindakake tumindak sing ora sah.
  • Perjanjian Tingkat Layanan (SLA) - Ing setelan global, waktu aktif penting banget supaya disepakati karo SLA biasane dibutuhake kanggo mlebu kontrak karo platform perusahaan apa wae. Uga, pangopènan lan downtime diumumake kanthi umum kanggo mesthekake ora ngganggu operasi.
  • Dhukungan Multi-Basa - Kita urip ing ekonomi global, dadi kemampuan kanggo ndhukung macem-macem basa ing antarmuka pangguna platform uga kanggo nerbitake pirang-pirang basa iku penting. Sayange, basa kiwa-tengen asring dipikirake nalika skala platform banjur angel bali lan rekayasa maneh solusine.
  • Zona Multi-Wektu - Sampeyan bisa uga kaget amarga perusahaan enom ora nimbang zona wektu nalika nerbitake komunikasi. Saliyane nyetel zona wektu saben pangguna internal menyang platform, apa sampeyan bisa gawe jadwal komunikasi sing dituju menyang zona wektu target tujuan? Akeh perusahaan duwe setelan zona wektu ing saindenging akun tinimbang nggabungake zona wektu ing saindenging.
  • integrasi - Antarmuka Programming Aplikasi (API) lan integrasi sing diproduksi menyang sistem liyane penting kanggo otomatisasi, akses data, lan nglaporake wektu nyata.
  • insurance - Kita urip ing jagad sing litigious, dadi syarat yen platform duwe asuransi sing cukup kanggo nutupi tuntutan ukum uga kudu ana ing platform piranti lunak perusahaan. Mbok platform kasebut disusupi lan tuntutan hukum bakal ditindakake saka pelanggan pungkasan ... panyedhiya sampeyan bisa uga dikenani biaya.

Platform Media Sosial Enteprise

Saben ing ndhuwur kudu dilebokake ing platform media sosial yen sampeyan perusahaan perusahaan. Platform Media Sosial biasane duwe fitur ing ngisor iki:

  • Manajemen Proses - Kemampuan kanggo memicu urutan saka sak klompok pangguna ing sistem menyang sistem liyane. Saben pangguna duwe peran lan ijin dhewe sing matesi kapabilitas. Tuladhane:
    • Merek sampeyan kasebut kanthi online (nganggo utawa tanpa diwenehi tag). Apa panjaluk bisa diterusake menyang dodolan yen priksaan prospek? Kanggo dhukungan pelanggan yen ana masalah klien? Pemasaran yen panjaluk media?
    • Sampeyan duwe jadwal kampanye sing nggabungake penerbitan sosial kanthi tenggat wektu sing wis ditemtokake. Apa platform media sosial sampeyan memicu lan kerja antrean liwat tim konten, menyang grafis utawa tim video, menyang tim sing sah utawa ngatur, nganti disetujoni lan dijadwalake?
  • Jadwal lan Tanggalan - Ing level perusahaan lan subakun, apa sampeyan bisa kanthi gampang nyaring lan mirsani tanggalan media sosial lan menehi tugas?
  • Analisis Ngrungokake Sosial lan Sentimen - Ing level perusahaan lan subakun, apa sampeyan bisa nggunakake kampanye ngrungokake sosial kanggo wong, produk, lan industri bebarengan karo analisis sentimen? Apa sampeyan bisa langsung njaluk panjaluk internal kanggo menehi tandha marang tim sing cocog kanggo nanggapi? Apa sampeyan bisa nglaporake sentimen kanthi suwe-suwe supaya bisa njaga sesambungan sing apik karo para pelanggan?
  • integrasi - Apa sampeyan bisa nggarap platform utama kanggo komunikasi, pesen, lan nerbitake liwat saben saluran media sosial lan akun sing sampeyan atur ing level perusahaan utawa subakun? Apa sampeyan bisa narik data bali menyang dhukungan pelanggan utawa sistem hubungan pelanggan yen ana panjaluk? Apa sampeyan bisa takon pitakon sales menyang sistem kanggo mbantu ngenali prospek lan nyambungake titik ing antarane kampanye lan penjualan sales?
  • Integrasi Journey - Apa sampeyan bisa ngaktifake pemicu lan acara lelungan pelanggan omnichannel kanthi kegiatan media sosial kontak minangka elemen sing menehi kontribusi?
  • machine Learning - Pemanfaatan AI kanggo entuk wawasan sing luwih jero babagan merek, obrolan online kanthi online, keterlibatan pesen tartamtu (tembung kunci, gambar), lan kemungkinan akuisisi, upsell, utawa retensi.
  • Pelaporan lan Dasbor - Kanggo kabeh kegiatan, apa sampeyan bisa nggawe laporan sing kuat ing level perusahaan lan subyek sing bisa disaring kanthi gampang, dipisahake, banjur dibandhingake karo kegiyatan ing kampanye, musim, utawa periode wektu tartamtu?

Fitur kasebut minangka tambahan kanggo fitur media sosial khas sing ngaktifake otomatisasi, optimalisasi, jadwal, lan kalender upaya media sosial.

Salesforce Social Studio

Salesforce Social Studio nyedhiyakake kabeh fitur sing dibutuhake kanggo Manajemen Media Sosial Perusahaan, kalebu:

  • Administrasi - ngatur pangguna lan akses ing produk Salesforce.
  • Nerbitake - kemampuan kanggo gawe jadwal lan nerbitake sawetara akun lan saluran.
  • Melu - kemampuan kanggo moderat lan gabung karo obrolan, banjur proses alur kerja dadi layanan utawa penjualan.
  • Analisis - ngawasi lan ngrungokake akun sing diduweni lan entuk wawasan ing media sosial babagan tembung kunci lan sentimen.
  • Intelijen Ponggawa - Salesforce Einstein bisa digunakake kanggo klasifikasi gambar kanthi otomatis kanthi karakteristik kanggo entuk wawasan sing luwih jero babagan keterlibatan.

Salesforce Social Studio

Apa Platform Media Sosial Perusahaan Terbaik?

Ora kabeh platform media sosial digawe karo saben fitur sing dideleng ing ndhuwur. Aku mesthi nyengkuyung marang para klien supaya nindakake langkah nalika investasi ing teknologi pemasaran sing asring ora kalebu popularitas platform, penghargaan, utawa pangenalan saka perusahaan pihak katelu.

  1. Mulai karo Gol Sampeyan - apa sing sampeyan coba entuk karo platform media sosial? Ngerti ing masalah, pengaruhe kanggo organisasi sampeyan, lan nilai sing bakal diwenehake solusi gedhe. Sing bisa nggabungake tabungan otomatisasi internal, nggawe keputusan sing luwih apik karo data wektu nyata, utawa nambah retensi amarga pengalaman pelanggan sing luwih apik.
  2. Temtokake Sumber Daya Sampeyan - apa sumber daya internal (wong, anggaran, lan garis wektu) sing kudu dipindhah menyang platform anyar. Apa sampeyan duwe budaya adopsi? Apa sampeyan duwe tim sing bisa ngalami stres nalika sinau lan pindhah menyang sistem anyar?
  3. Ngenali Proses Saiki - audit tim internal sampeyan saka manajemen nganti personel sing ngadhepi pelanggan ing proses media sosial sing saiki sampeyan lakoni. Ngerti ing endi frustrasi uga apresiasi platform lan proses saiki. Iki bakal njamin yen sampeyan milih solusi sing bakal nambah upaya organisasi tinimbang nyengsarakke. Iki bisa digawe dadi dhaptar priksa sing beda kanggo ngevaluasi platform media sosial sabanjure.
  4. Evaluasi Vendor Sampeyan - Bandhingake sumber daya lan proses kanggo saben vendor lan priksa manawa kabeh nduweni kabeh kemampuan sing dibutuhake. Bisa uga ana sawetara proses sing mbutuhake solusi sajrone implementasi utawa migrasi ... nanging coba coba cekake sampeyan bakal nindakake saben proses kanthi rinci kanggo nyuda resiko adopsi.
  5. Ukur Kesempatan - Yen sampeyan nandur modhal ing macem-macem platform, biasane bakal duwe fitur anyar sing menehi kesempatan kanggo nambah investasi teknologi sampeyan.

Ngalih upaya media sosial perusahaan menyang platform anyar bisa dadi investasi sing apik banget kanggo upaya penjualan lan pemasaran digital perusahaan sampeyan. Pilih kanthi wicaksana… lan aja ragu-ragu nggarap a konsultan utawa analis sing wis kenal industri lan bisa mbantu ngevaluasi lan milih vendor sabanjure.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.