30 Platform Komunikasi Sosial Perusahaan

Piranti Kolaborasi Sosial Perusahaan

Sistem manajemen proyek online wis berkembang dadi platform kolaborasi sosial, nggabungake aliran kegiatan, tugas, jadwal, manajemen dokumen lan integrasi karo sistem eksternal. Iki minangka industri sing maju kanthi cepet lan ana akeh pemain ing industri kasebut. Kita nyoba ngenali pemain utama ing platform komunikasi sosial perusahaan pasar ing kene!

Azendoo - Rencanakake, atur, kolaborasi, lan lacak karya tim sampeyan saka sak panggonan.

Bizzmine - Platform alur kerja sing fleksibel kanggo nyederhanakake proses bisnis sampeyan.

Bloomfire - Platform keterlibatan Bloomfire menehi anggota tim kekuwatan supaya bisa melu - lan menehi kontribusi - intelijen kolektif organisasi sampeyan.

Brightpod minangka piranti lunak kolaborasi proyek paling gampang sing bakal digunakake tim pemasaran sampeyan supaya tenang, fokus lan bisa ngontrol. Dipercaya dening luwih saka 428 perusahaan.

5b516e46bde94eebccbdb4e5 brightpod macbook app vektor

Chanty - Ngobrol tim sing nganggo daya AI sing sederhana. Entuk olahpesen tanpa wates sing aman free selawase.

Tim Webex Cisco - kabeh alat kolaborasi tim sampeyan kudu terus maju lan nyambung karo alat liyane sing digunakake kanggo nyederhanakake urip.

Klip - Kirimake klien & tim sing ngadhepi klien kanthi aman saka platform berlabel putih & aplikasi seluler saiki.

Mlayu - Nggabungake olahpesen karo fungsi enggo bareng file lan tugas, Turu duwe kabeh sing dibutuhake kanggo koordinasi karya tim wiwit ide nganti eksekusi.

Kumpul - Kewan nggawe komunikasi lan kolaborasi gampang

Flowdock - kabeh obrolan, item kerja lan alat ing sak papan. Prioritasake kerja, selesaikan masalah, telusuran lan atur ing tim, lokasi lan zona wektu.

Jive - Perusahaan ing njero, platform Jive nggawe jaringan sosial perusahaan virus ing ngendi karyawan nyambung lan kolaborasi.

Gabung - Alat kolaborasi kabeh-siji, gampang lan intuisi.

MangoApps platform komunikasi & kolaborasi karyawan kabeh-ing-siji.

Wujude - Kolaborasi lan olahpesen tim perusahaan sing nggunakake prasarana utawa infrastruktur awan ing kontrol IT.

Microsoft Team - Ngobrol, ketemu, nelpon, lan kolaborasi, kabeh ing sak papan.

Microsoft Yammer - Sambungake karo wong ing saindenging organisasi kanggo njupuk keputusan sing luwih apik, kanthi luwih cepet.

Senin.com - alat kolaborasi sing ngidini sampeyan nglacak kemajuan tim supaya sampeyan mesthi ngerti kahanane.

Podium - solusi manajemen kerja sing bisa disesuaikan sing dipercaya para pamimpin lan karyawan sing seneng dikerjakake.

Protonet - No. 1 solusi kanggo komunikasi lan kolaborasi ing lingkungan sing aman.

Rocket.chat - Kontrol komunikasi sampeyan, atur data lan duwe alat kolaborasi dhewe kanggo nambah produktivitas tim.

Ryver - Kolaborasi tim sampeyan kabeh ing siji app.

Salesforce Chatter - Nuduhake keahlian, file, lan data ing perusahaan sampeyan ing Jaringan Sosial Perusahaan.

SAP SuksesFactors Suite Human Experience Management (HXM) - nggawe jinis keterlibatan karyawan sing bisa nambah asil bisnis.

slack - Tindakake obrolan kanthi teratur ing Slack, alternatif sing cerdas kanggo email.

Swabr - platform komunikasi interaktif kanggo perusahaan

swabr mac kanggo kaca kebangkrutan

guyub - Kerja tim minangka alat manajemen proyek lan proyek sing mbantu tim ningkatake kolaborasi, visibilitas, akuntabilitas lan pungkasane asil

Lacak - Nyambung. Kolaborasi. Nuduhake.

Twist - Twist menehi tim sampeyan dadi pusat sing teratur kanggo ngrembug ide, nuduhake update, lan mbangun ilmu sing kabeh bisa dirujuk maneh - malah taun-taun mengko.

Kabel - Kolaborasi modern nyedhiyakake keamanan paling canggih lan pengalaman pangguna sing unggul.

Wrike minangka platform online kanggo nggarap cepet, gampang, lan efisien ing tim sing dununge lan didistribusikake.

13 Komentar

  1. 1
    • 2

      Hai @ facebook-1097683082: disqus! Akeh platform kasebut duwe integrasi lan fitur sing ora tumpang tindih. Perusahaan angel tuku platform piranti lunak dhisik banjur nyoba nyetel proses internal supaya bisa ditrapake. Sing biasane nyebabake kegagalan.

      Disaranake ndokumentasikake proses internal sampeyan - kalebu sadurunge lan sawise kedadeyan, banjur sampeyan biasane bisa nemokake platform sing cocog banget. Contone, yen sampeyan nggunakake email akeh… mula platform sing maca tanggapan email lan push notifikasi liwat email kanthi kontrol winates bakal bisa digunakake. Nanging yen sampeyan nggunakake Salesforce… sampeyan bisa uga nggunakake salah siji sing integrasi khusus. Muga-muga bisa mbantu!

  2. 4

    Matur nuwun kanthi sanget kanggo dhaptar. Sawetara jeneng pancen anyar lan luwih apik amarga aku duwe kesempatan kanggo ngerti alat anyar. aku wis nggunakake sistem manajemen tugas Comindware sing uga cocog kanggo komunikasi, manajemen proyek.

  3. 5
  4. 6
  5. 7
  6. 9
  7. 10

    Dhaptar apik. Clinked entuk swara kanggo jeneng paling ala lan Jive kanggo video paling ala (sanajan platform kasebut apik).

  8. 11
  9. 12
  10. 13

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.