Rebuzz: Manajemen Pemasaran Perusahaan

Iki minangka ukara sing wis seda sawetara taun kepungkur nanging saya suwe saya cepet. Aku seneng kutipan iki saka penulis, Gerry Brown:

Siji prekara sing jelas - pariwara pariwara lan pemasaran ngerti manawa web minangka sumber informasi pasar lan saluran komunikasi sing kuat kanggo calon pelanggan. Nalika pasar wis diwasa lan pamimpin pasar muncul, bakal ana tambane cepet. CRM bisa uga rada diremehake, nanging solusi Manajemen Pemasaran Perusahaan sing luwih jembar sing didhukung dening web bakal dadi umum ing endi wae.

Source: Direktur IT

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.