10 Aplikasi Twitter Bisnis kanggo Perusahaan

twitter

Sawetara alat wiwit katon kanggo perusahaan ngatur komunikasi nggunakake Twitter utawa nggunakake blogging mikro internal ing perusahaan kasebut.

Aku biasane ngatur meksa nindakake perkara Martech Zone feed menyang Twitter nggunakake Twitterfeed. Nalika nemoni sawetara wektu nalika nampilake Twitterfeed ing webinar anyar, nanging sawetara pamirsa nuduhake manawa ana sawetara alat hebat liyane ing kana. Aku mutusake kanggo ndeleng!

Alat Manajemen Twitter kanggo Perusahaan

  • socialengage-tangkapan layarEnactTarget SosialEngage sing tepat (kanthi resmi Cotweet) nawakake kemampuan kanggo nangani macem-macem akun, gawe jadwal tweet, cotagging kiriman kanthi inisial penulis, kirim menyang macem-macem akun lan sawetara alur kerja - kemampuan kanggo menehi tweet menyang anggota perusahaan liyane. Sampeyan uga bisa nambah pesen nalika menehi tweet. SocialEngage saiki dadi bagean saka kulawarga Salesforce ExactTarget!
  • HootsuiteHootsuite minangka suite sing kuwat - kalebu macem-macem pangguna, editor, feed kanggo otomatisasi Twitter, macem-macem akun, tweet sing dijadwalake, kirim menyang macem-macem akun, pemendhet URL kanthi statistik, Ping.fm integrasi lan malah kemampuan kanggo nyakup Adsense nalika URL sing disingkat diterusake.

    Iki minangka solusi paling kuat ing kategori iki. Fitur siji sing ilang saka solusi iki, yaiku manajemen alur kerja kanggo tugas tugas lan ngawasi.

  • TwinterfaceTwinterface wis ana ing beta tertutup lan aku ora bisa pratinjau solusi ing wektu iki. Howard ujar manawa dheweke ngatasi sawetara masalah kanggo nyiapake urip. Aku ngarep-arep bisa ndeleng apa sing ditawakake Twinterface sing beda karo paket ing ndhuwur. Saiki, Twinterface promosi multi-akun lan multi-pangguna minangka fitur saiki.

    Iki minangka kategori sing bakal kompetitif kanthi cepet, mula muga-muga Twinterface ora mung bisa ditemokake - muga-muga bisa teka ing meja kanthi fitur sing anyar.

Manajemen Reputasi ing Twitter

  • Radian6Sapa wae sing wis nyiyapake Google Alerts kanggo nyoba ngawasi Twitter, mengko bakal weruh manawa tandha ora teka… lan nalika wis rampung, wektune wis kasep.

    Tambah kompleksitas ngatur atusan tweets ing akun sing ora kaetung lan kebingungan lan eksekusi sing kurang bakal ditindakake. Radian6 yaiku a manajemen reputasi media sosial alat sing nduweni ton fitur - kalebu ngawasi wektu nyata kabeh sumber media sosial, alur kerja komprehensif lan otomatisasi.

    Radian 6 njupuk platform kanthi kedudukan kanthi mitra karo Webtrends uga. Nggabungake acara ing situs lan ngawasi reputasi ing situs Analytics bakal dadi industri gedhe.

Otomatisasi liwat Media Sosial

  • Ping.fm Yen sampeyan ora mung nggunakake Twitter, nanging ngirim menyang 40 jaringan liyane, Ping.fm minangka alat kanggo sampeyan! Ping.fm kalebu kemampuan kanggo nggabungake piranti sosial karo seluler liwat SMS, email lan olahpesen cepet. Layanan iki uga nawakake olahpesen sing dipicu khusus.

    Ping.fm bisa dadi piso tentara swiss otomatisasi olahpesen ing Media Sosial! Saka kabeh aplikasi sing kacathet ing postingan iki, iki minangka salah sawijining aplikasi sing kudu ora ana bisnis.

Blogging Mikro Internal Internal

Bayangake nguatake karyawan sampeyan kanthi kemampuan duwe alat blogging internal internal sing aman. Sampeyan saiki bisa nganggo sawetara aplikasi anyar ing pasar:

  • SocialcastMiturut Socialcast Situs:

    Wiwit taun 2005, Socialcast dadi panyedhiya utama platform jejaring sosial lan solusi kanggo klien sing ngadhepi konsumen lan pelanggan perusahaan. Dumunung ing Irvine, California, Socialcast minangka siji-sijine panyedhiya SaaS kanggo komunitas jaringan sosial korporat swadaya pribadi. Piranti lunak iki nyawijikake fitur intranet tradisional karo teknologi olahpesen sosial kanggo nguatake karyawan kanggo nggedhekake, nggawe lan nuduhake ilmu ing kabeh perusahaan.

    Unik kanggo Socialcast yaiku kemampuan takon lan duwe wangsulan, nggawe basis pengetahuan internal sing apik kanggo perusahaan. Socialcast uga ngaku Intelijen Bisnis Sosial? Suite saka Analytics alat - nanging visual katon entheng ing intelijen apa wae ... katon kaya laporan sederhana.

  • YammerMiturut Yammer Situs:

    Yammer minangka alat kanggo nggawe perusahaan lan organisasi luwih produktif liwat ijol-ijolan wangsulan sing kerep kanggo siji pitakon: 'Apa sing sampeyan kerjakake?'

    Nalika karyawan mangsuli pitakon kasebut, feed digawe ing sawijining lokasi pusat, supaya rekan kerja padha ngrembug ide, ngirim warta, takon, lan nuduhake tautan lan informasi liyane. Yammer uga dadi direktori perusahaan sing saben profil duwe profil lan basis pengetahuan ing ngendi obrolan sadurunge bisa diakses kanthi gampang lan dirujuk.

  • SaikiMiturut situs Present.ly:

    Saiki. Menehi karyawan sampeyan kemampuan kanggo komunikasi status saiki, takon lan njawab, nuduhake media, lan liya-liyane kanthi metode komunikasi revolusioner sing dipelopori Twitter.

    Saiki katon duwe kapabilitas sing kuat banget, kalebu Grup, Lampiran, lan API sing kompatibel karo Twitter.

Pemasaran Target Geografis lan Kata Kunci ing Twitter

  • TwitterhawkOra kaya media pariwara liyane sing muncul ing Twitter, Twitterhawk nggawe perusahaan bisa langsung nanggapi pangguna, kanthi tembung kunci utawa tembung, uga kanthi lokasi geografis. Iki minangka sistem sing aku nyoba kanthi dawa lan seneng fitur.

    Gabungke fitur kasebut karo notifikasi email (saben sistem ngirim tweet) lan kemampuan nglacak URL sing disingkat (kaya ing Hootsuite), lan iki bakal dadi aplikasi pemasaran kelas dunia!

    CATHETAN: 5/13/2009 Twitter mung mandheg nampilake balesan (@) marang wong sing ora sampeyan tindakake, mula iki bisa nduwe pengaruh sing signifikan marang aplikasi kaya Twitterhawk amarga Twitterhawk nggunakake balesan minangka cara kanggo promosi.

Gawe Grup ing Twitter

  • GrouptweetTwitter ora duwe fungsi grup, nanging sampeyan bisa njupuk kauntungan Grouptweet kanggo ngatasi kekurangan. GroupTweet ngidini klompok ngirim pesen liwat Twitter sing langsung disiarke pribadi kanggo mung anggota tim.

    Nggawe klompok kanggo perusahaan lan pelanggan minangka cara ideal kanggo nyiarake pesen penting kanthi cepet lan gampang!

Ana sawetara alat sing promosi dhewe minangka aplikasi manajemen perusahaan utama kanggo Twitter; nanging, umume, fitur-fitur kasebut gampang banget. Kanggo perusahaan apa wae, Analytics lan otomatisasi kudu dadi sarat. Saben fitur sing ditambahake menyang aplikasi twitter bisnis kudu priksa manawa bisa disebabake kanggo nambah bathi investasi kanggo upaya media sosial karyawan.

9 Komentar

  1. 1

    Hai Doug,

    Matur suwun maneh amarga menehi rekomendasi Radian6. Aku mung nggumunake pirang-pirang alat, platform, aplikasi lan liya-liyane sing terus ana ing pasar. Bukti sing positif kanggo aku manawa media sosial cukup penting supaya masarakat ora mung nggatekake, nanging pengin ngatur partisipasi kanthi proaktif. Ora liya, nanging sing apik.

    Muga-muga slamet kabeh.

    Cheers,
    Amber Naslund
    Direktur Komunitas, Radian6

  2. 2
  3. 3

    Kirim apik! Ana macem-macem alat lan aplikasi sing hebat ing kana. Sanajan dudu alat sing cocog kanggo bisnis, aku seneng banget Ref.ly. Alat sing apik kanggo wong sing pengin nuduhake ayat-ayat Alkitab ing Twitter.

  4. 4

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.