Enrich Kaca Facebook Sampeyan karo Sosial Lor

Enrich Kaca Facebook Sampeyan nganggo Sosial Lor | Blog Tech Pemasaran

Seneng utawa sengit, sampeyan ora bisa nglirwakake Facebook nalika nggawe media sosial. Sanajan sawetara ahli nganjurake fokus ing merek sampeyan liwat situs web, blog, pemasaran email, lan liya-liyane, isih ora salah yen ana ngarsane Facebook sing kuwat, sing bisa nambah lalu lintas situs web.

Sosial Lor nyedhiyakake kerangka kerja kanggo nggawe kaca Facebook kanthi aplikasi sing nggawe keterlibatan.

Cithakan app sing ditawakake kalebu Sweepstakes, Share Share, Eksklusif, Kupon Fan, Saluran Video, Showcase Foto, Daftar, Kesan Pertama, Tampilake lan Jual, Kaca Mitra, Tampilan Dokumen, RSS Feed, Sumbangan, Gelombang Viral, Video Premier, Twitter Feed , Sukarelawan lan Peta. Nanging, pangecualian sing misuwur yaiku aplikasi sing ngidini ngluncurake kontes foto utawa kontes sing digawe pangguna liyane.

Kustomisasi nganggo teks, gambar lan tautan sing relevan gampang lan gampang liwat sistem manajemen konten sing dipasang ing saben aplikasi.

Fitur sing penting kanggo saben aplikasi yaiku "gapura penggemar." Nalika fitur iki diaktifake, pengunjung kudu "seneng" kaca kasebut sadurunge diidini berinteraksi karo aplikasi kasebut. Aplikasi kasebut uga integral kanthi mulus karo CRM Utara sing nyedhiyakake alat analitik lan kemampuan kanggo ngotomatisasi email lan tugas sing dijadwal liyane.

Enrich Kaca Facebook Sampeyan nganggo Sosial Lor | Martech Zone

Rencana rega kanggo saben kaca lan ora kanggo aplikasi tartamtu. Rega diwiwiti $ 19.99 saben wulan kanggo sak kaca, lan gumantung karo jumlah penggemar ing kaca kasebut. Pelanggan bisa nggunakake kabeh aplikasi sing ditawakake ing kaca kasebut. Pilihan nyoba gratis kasedhiya saka menu utama.

Lor Lor ngeculake para pemasar saka sisi teknis keterlibatan liwat Facebook, saengga bisa ngluncurake aplikasi dinamis tanpa nulis kode apa wae. Cara kerja aplikasi iki kanggo nyopir keterlibatan gumantung saka cara pamasar milih nggunakake.

Nonton review aplikasi Sosial Lor:

Deleng conto babagan cara pemasar lan merek nggunakake Lor Lor ing kaca Facebook:

Kanggo ndhaptar lan langganan aplikasi, cukup menyang app sing dibutuhake banjur klik tab "Instal app iki". Sistem kasebut bakal nuntun pangguna liwat proses registrasi lan dhaptar. Kanggo ngubungi utawa ngerti liyane, cukup klik ing "Need to talk?" link sing katon ing homepage.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.