Nambah Kapabilitas Panelusuran Situs Internal WordPress kanthi Panelusuran Lanjutan saka Jetpack

Jetpack Advanced Search kanggo WordPress

Prilaku browsing konsumen lan bisnis terus saya owah ngladeni dhewe lan golek informasi sing dibutuhake tanpa ngubungi perusahaan sampeyan. Nalika taksonomi, potongan roti, konten sing ana gandhengane, lan desain minangka elemen antarmuka panganggo kritis sing nulungi para pengunjung, telusuran situs internal asring diduga.

Panelusuran Situs WordPress

Nalika WordPress duwe fungsi telusuran internal wiwit diwiwiti, umume gumantung karo kemampuan editor kanggo ngoptimalake judhul, kategori, tag, lan konten.

Nanging, iku bisa ngenalake masalah pengalaman. Yen sampeyan ngoptimalake telusuran internal lan sampeyan bakal kelangan keterlibatan ing konten sampeyan. Optimalake kanggo nonton lan sampeyan bisa ilang akurasi karo telusuran internal WordPress. Lan yen sampeyan nggunakake Woocommerce, tegese sampeyan bakal ilang adol.

Wong ing situs eCommerce yaiku 2x luwih mungkin kanggo tuku soko nalika nggoleki

Econsultancy

Nggoleki Situs Lanjut Jetpack

Perusahaan induk WordPress terus nawakake layanan lan tambahan sing mbayar, kanthi salah sawijining plugin sing paling populer Jetpack. Jetpack minangka plugin apik banget sing bisa digunakake kanggo njaga situs sampeyan kanthi aman, nambah kacepetan situs, ningkatake kemampuan situs sampeyan, lan nglaporake kanthi paket analytics sing padhet.

Mungkin salah sawijining fitur sing paling nyenengake yaiku Panelusuran Jetpack… Paningkatan hebat kanggo kemampuan telusuran WordPress sing nguatake pangguna kanthi prioritas tambahan, filter, lan telusuran kategorisasi kiriman, kaca, produk, lan jinis posting khusus liyane. Fitur kalebu:

  • Hasil sing cocog banget karo algoritma peringkat modern
  • Asil ningkatake lan prioritas adhedhasar statistik situs sampeyan
  • Telusuri lan nyaring kanthi cepet tanpa muat ulang kaca
  • Panelusuran sing disaring lan diwujudake (miturut tag, kategori, tanggal, taksonomi khusus, lan jinis posting)
  • Kompatibilitas tema apik kanggo desktop lan seluler
  • Ngindeks wektu nyata, mula indeks telusuran bakal dianyari sajrone sawetara menit ganti situs
  • Dhukungan kanggo kabeh basa, lan analisis basa tingkat lanjut kanggo 29 basa
  • Istilah telusuran sing disorot babagan komentar lan konten post
  • Koreksi ejaan sing cepet lan akurat

Yen wong bisa entuk wangsulan sing dikepengini kanthi cepet tanpa kudu ngirim email, iku murni emas lan bakal nggampangake tugasku. Aku ngiklanake ing konsultasi klien lan ngandhani supaya wong liya nggunakake amarga sejatine bisa digunakake.

Kylie Mawdsley, Konsultan Desain Interior, Kylie M. interior

Martech Zone Situs Panelusuran

Aku wis nganyari telusuran situs ing Martech Zone kanggo nggabung Panelusuran Jetpack dadi sampeyan bisa ndeleng pengalaman panganggo sing luwih apik. Pangguna bisa ngapikake prioritas asil miturut relevansi utawa umur postingan. Utawa, bisa nyaring asil adhedhasar kategori, tag, utawa taun diterbitake.

search jetpack martech zone

Administrator bisa ngatur interaksi telusuran internal lan desain kanthi sawetara opsi:

  • Nyetel urutan urut miturut standar, item paling anyar, utawa sing paling tuwa.
  • Ngaktifake tema peteng utawa entheng.
  • Mbukak overlay input nalika pangguna wiwit ngetik utawa nalika ngeklik telusuran.
  • Kemampuan kanggo ngilangi kiriman, kaca, jinis kiriman khusus, utawa media.
  • Kemampuan kanggo milih saka macem-macem format.
  • Kemampuan kanggo ngganti opacity latar mburi ing overlay.
  • Kemampuan kanggo ngganti warna sorotan istilah telusuran sing ditemokake ing asil telusuran.

Jetpack Search minangka upgrade mbayar sing bisa diregani kanthi kapisah utawa digabung karo paket Jetpack sakabèhé.

Upgrade menyang Panelusuran Jetpack

Sanggahan: Kita afiliasi Panelusuran Jetpack.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.