Apa wae Kategori Konten Paling Ndhukung Online lan Seluler?

Depositphoto 22677001 m

Pemasar konten bisa uga pengin nyathet sing paling anyar AddThis analisis keterlibatan konten ing desktop lan piranti seluler. Analisis Q3 perusahaan nemokake tren lan prilaku sing narik kawigaten nalika nerangake konten sing paling akeh ditindakake konsumen, ing ngendi dheweke melu, lan wayah awan umume bisa dideleng.

miturut AddThis, kategori konten sing ndeleng keterlibatan paling gedhe ing seluler yaiku kulawarga lan wong tuwa kanthi konten sing ana hubungane karo kehamilan sing narik kawigaten 187 persen luwih akeh saka seluler. Iki diterusake kanthi ritel kanthi 6.3 persen lalu lintas lan lelungan kanthi 6.1 persen lalu lintas seluler.

Nalika nerangake konten seluler, kategori sing ndeleng paling akeh keterlibatan, kaya sing ditemtokake dening tampilan kaca sajrone kuartal kasebut yaiku kulawarga lan parenting, lelungan lan ritel. Khusus, konten sing gegandhengan karo kehamilan nyumurupi 187 persen luwih akeh lalu lintas saka seluler. Konten ritel nampa 6.3 persen lalu lintas seluler lan konten lelungan nampa 6.1 persen lalu lintas seluler.

Nalika lalu lintas seluler terus meningkat - perusahaan nglaporake manawa lalu lintas seluler ing jaringan terus tambah enem persen saben wulan sajrone nem wulan kepungkur - ana sawetara kategori konten sing konsumen cenderung ndeleng luwih akeh ing desktop. Iki kalebu finansial lan pendhidhikan pribadi. Miturut AddThis, ing kuartal kaping telu, konten pendhidhikan ndeleng lalu lintas 74 persen luwih akeh saka komputer desktop lan 64 persen lalu lintas menyang konten finansial pribadi sing ana ing desktop.

Kajaba iku, analisis nemokake manawa konsumsi politik lan konten acara saiki pucuk antarane 5 esuk nganti 8 esuk nalika kategori gaya & mode lan hiburan paling akeh lalu lintas antarane enem wengi lan tengah wengi.

Umume, 10 kategori konten paling sering sing dituduhake ing Web mbukak sajrone kuartal kaping telu, miturut AddThis, yaiku lelungan, politik (ora kaget amarga kita duwe pemilihan jangka menengah), omah, olahraga, panganan, kesehatan, keuangan, gaya & mode, seni rupa lan pendhidhikan - kanthi urutan kasebut.

kategori-konten-makarya

Facebook, Twitter lan Facebook Likes tetep dadi telung layanan paling dhuwur kaping telu saprapat. Analisis kasebut adhedhasar 1.7 milyar browser Web unik lan anonim ing desktop lan 720 yuta piranti seluler wiwit tanggal 1 Juli nganti 30 September 2014.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.