Keterlibatan Dudu Indikator Kinerja Key Marketing (KPI) kanggo Umume Perusahaan

Komentar lan Keterlibatan Situs Web Ora KPI Pemasaran

Aja percaya karo aku? Apa regane perusahaan sampeyan saka komentar? Apa perusahaan sampeyan entuk dhuwit saka komentar? Sepira jumlah dhuwit perusahaan sampeyan saka wong sing menehi komentar babagan kiriman media sosial sampeyan?

Mbok ora ana.

Keterlibatan, kaya sing diukur karo komentar utawa partisipasi, is omong kosong kanggo mayoritas bisnis. Akeh ahli bakal ngetrapake metrik aneh iki, nyatakake yen bakal ngasilake, kayata narik terwelu saka topi. Iki padha karo wong-wong sing ngiklanake iklan boneka kaos sikil ing iklan Super Bowl kanggo perusahaan sing ora duwe bisnis.

Apa ana sing mbuktekake ana gandhengane karo situs media sosial utawa blog sing mbuktekake ana hubungan langsung antarane konversi lan komentar? Saka situs sing wis dakdeleng, komentar ditulis dening wong-wong sing bisa uga ora tuku… kanca, kolega, dissenters, lan wong sing nyoba nggawe otoritas online. Saka kabeh mau, ora diragukan manawa ana sing tuku.

Keterlibatan ora kudu diukur ing komentar utawa tanggapan media sosial kajaba sampeyan bisa nggawe interaksi kasebut langsung karo penghasilan sabanjure. Komentar lan diskusi ora kudu dadi metrik sukses ing bisnis kajaba sampeyan bisa mbuktekake manawa kena pengaruh tarif konversi sampeyan.

Pengecualian: Reputasi Online

Keuntungan sing ora langsung yaiku respons positif ing media sosial, sing bisa nambah reputasi online bisnis - lan pungkasane nggawe konsumen utawa bisnis liyane tuku saka sampeyan adhedhasar reputasi kasebut. Pujian lan rekomendasi kasebut minangka emas murni ... nanging asring uga angel ditambang ing media sosial.

Apa sampeyan pengin dadi melu karo pelanggan? Ya! Pitakonane yaiku: Apa wong sing sing melu bener pelanggan? Mungkin ora!

Aku ora nyoba nuduhake rasa ora sopan utawa ngilangi apresiasi kanggo sampeyan sing melu blog. Aku seneng komentar! Komentar minangka konten sing digawe pengguna sing dakkarep uga bisa mbantu njaga kaca saya aktif ing obrolan lan mesin telusuran. Sing ora langsung tegese penghasilan kanggo aku amarga aku bisa nuduhake korélasi langsung antarane komentar nomer lan nomer pariwara sing diklik.

Sampeyan ora mbukak publikasi. Sampeyan lagi bisnis.

Dadi, Apa Keterlibatan?

Keterlibatan yaiku telpon, panjaluk demo, undhuhan pangguna, panjaluk proposal… utawa tuku nyata. Keterlibatan minangka kegiyatan sing bisa langsung disebabake karo penghasilan sing lagi digawe online.

Yen perusahaan sampeyan bakal ngukur efektivitas blog, sampeyan kudu ngetung sing bener Bali ing Investasi Pemasaran:

ROMI = (Konversi * Pendapatan) / (Total Biaya Tenaga Kerja + Total Biaya Platform)

Ayo nyingkirake dhewe saka iki engagement hocus-pocus lan wiwiti ngomong babagan metrik sukses sejatine… pinten perusahaan sing ngasilake dhuwit liwat upaya pemasaran digital.

Pancen ora angel. Salah sawijining conto yaiku pangakuan anyar Dell sing bisa nggunakake Twitter luwih saka regane $ 1,000,000!

Ukur apa ngitung! Yen perusahaan sampeyan melu strategi media sosial, iku apik banget. Jujur, transparan, mbukak dalan komunikasi menyang prospek (biasane panelusur) lan ngukur pengaruh kerja keras ... kanthi awis!

One comment

  1. 1

    It’s really hard for companies to measure engagement though. Since most of them hire someone to run their social campaigns (twitter, myspace, facebook, etc) they may not know what to measure. If the whiz bang consultant says it’s working, it has to be right? After all he keeps saying how great it’s going and that we should consider increasing our ad budget.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.