Melu! Aturan Bisnis lan Media Sosial

melu.pngSuwene wulan kepungkur, aku lagi maca Melu: Pandhuan Lengkap kanggo Merek lan Bisnis kanggo Mbangun, Ngolah, lan Ngukur Sukses ing Web Anyar.

Iki dudu maca sing gampang - a lengkap pandhuan bisa uga ringkesan! Iki minangka buku sing sampeyan kudu lungguh, konsentrasi lan dicerna saben siji sekaligus. Brian ora bisa nggunakake buku iki - luwih lengkap lan bisa uga nyakup kabeh elemen merek, web lan media sosial nganti saiki.

Amarga rinci banget, dadi angel nulis siji postingan babagan kabeh buku. Asile, aku pengin nuduhake kompilasi Brian babagan aturan keterlibatan kanggo bisnis lan media sosial saka Bab 17 (negesake dening aku):

  • Mesthekake a konsisten, kepribadian, lan ditingkatake merek nada swara.
  • Tambah nilai kanggo saben keterlibatan - menehi kontribusi kanggo dedeg lan warisan.
  • Ngormati wong-wong sing wis dadi kanca sampeyan ngormati forum sing melu.
  • Mesthekake yen sampeyan hak cipta pakurmatan lan praktek lan promosi nggunakake adil konten sing ditrapake.
  • Nglindhungi rahasia lan kepemilikan Alexa.
  • Dadi transparan lan dadi manungsa (uga, bisa dipercaya lan migunani).
  • Makili apa sing sampeyan kudu makili.
  • Ngerti lan operasi ing wates ditetepake.
  • Ngerti kapan bakal dilipat lan aja melu troll utawa mlebu jebakan obrolan.
  • Jaga kabeh pacelathon amarga ditrapake kanggo nggambarake lan nguatake kepribadian lan nilai merek lan merek sing sampeyan wakili.
  • Tetep ana ing pesen, titik, lan trek kanthi target peran lan peran kasebut pengaruhe ing bisnis nyata sing sampeyan kontribusi.
  • Aja sampah kompetisi - ora langsung.
  • Nyuwun pangapunten nalika prelu.
  • Dadi tanggung jawab kanggo tumindak lan ora menehi alesan.
  • Ngerti sapa sing diajak ngobrol lan apa sing digoleki.
  • Nyampekano informasi sesambetan, perwakilan, afiliasi, lan maksud.
  • Praktek nahan awake dhewe; sawetara perkara sing ora pantes dituduhake.

Pandhuan iki ora mung nyakup aturan keterlibatan kanthi online, muga-muga iki minangka aturan sing ngatur interaksi karo karyawan saka perusahaan apa wae. Brian banjur menehi saran marang kabeh sing maca supaya menehi buku lan nggawe pedoman dhewe. Wis makarya ing sawetara perusahaan, aku wis ngelingake supaya ora nglanggar aturan kayata. Siji perusahaan sing aku kenal seneng njupuk kabeh kesempatan kanggo sampah (sing dipercaya yaiku) kompetisi… lan saben-saben aku yakin dheweke ngisin-isini awake dhewe.

Buku iki nduweni akeh informasi lan kudu diwaca wajib kanggo saben perusahaan sing nyelehake media anyar. Sanajan sampeyan ora maca buku saka wiwitan nganti pungkasan, tata letak buku, bagean referensi rinci, lan indeks sing apik katalog nggawe buku referensi sing cocog kanggo desktop para pemasar.

2 Komentar

  1. 1

    Minangka konsultan TI, aku ngerti banget manawa manajemen IT berjuang apa media sosial produktif utawa obstruktif kanggo perusahaan lan karyawane. Piranti lunak dikembangake lan kabijakan lan watesan diwatesi saben dina dening manajer IT. Keamanan jaringan perusahaan dadi taruhan nanging potensial kanggo inovasi nggunakake media sosial minangka wortel sing cukup gedhe kanggo diskusi babagan cara nggunakake media kanthi bener. Jaringan Palo Alto nggawe whitepaper, http://bit.ly/d2NZRp, sing bakal nemokake masalah babagan media sosial ing papan makarya. Penting, ora mung ngerti entuk manfaat langsung saka bisnis nalika urip, nanging uga ancaman kanggo ROI lan produktivitas perusahaan nalika keamanan lan keamanan server.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.