Mungkasi Overload Email nganggo Unroll.me

bukak kunci aku

Saben sawetara wulan, aku kudu liwat email lan miwiti nyaring kabeh sampah. Saka platform sing wis dites, nganti kabar sosial lan buletin - kothak mlebu wis dikemas. Aku nggunakake sawetara alat sing apik kanggo mbantu ngatur, kaya Mailstrom, nanging isih rada ora bisa dikendhaleni.

Unroll.me ing kene kanggo mbantu sampeyan ngontrol maneh kothak mlebu. Ora nampa pirang-pirang email langganan sedina muput, sampeyan mung bisa nampa siji. Ya, kita ngomong siji. Rollup nggabungake lengganan sing dipilih lan ngatur dadi siji email dicerna saben dina sing cocog. Kepiye email sing ora dikarepake? Kanthi mung siji klik, batal saka spam sing dingerteni manungsa. Tenan

unroll-190-lengganan

Sawise ndhaptar Unroll.me, aku bisa ngerti sebabe kothak mlebu aku klelep ... padha ngidentifikasi 190 langganan beda! Unroll.me saiki ngidini aku muter email sing dakkarepake saben dinane, responsif, email ... utawa batal saka kabeh sampah sing aku ora ngerti yen aku langganan!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.