Apa Teknologi Ngaktifake utawa Pateni Marketing sampeyan?

ora ulih

Wis makarya ing Piranti Lunak minangka Layanan sajrone dasawarsa pungkasan, umume popularitas saka perusahaan sing ora kudu nggarap departemen IT. "Anggere sampeyan ora kudu ngobrol karo wong IT kita!", Minangka mantra sing asring dakrungokake,"Dheweke sibuk!".

Saben panjaluk digawe liwat proses internal lan sabanjure ketemu 482 alasan kenapa Ora bisa rampung Ironis, iki wong lanang sing padha tenan ngganggu nalika katon njaba kanggo solusi!

Pitakonane, apa departemen TI sampeyan ngaktifake upaya pemasaran utawa apa mateni? Yen sampeyan dadi Direktur IT, apa sampeyan kerja saben dina kanggo nulungi pelanggan utawa apa sampeyan nolak?

Yen salah sawijining wangsulan minangka wangsulan, gaya sing ngganggu sing dakkarepake saya tuwuh. Pemasar liyane sing saya ngerti bosen karo departemen IT. Ing sawijining bisnis sing aku kerjani (sing dadi tuan rumah puluhan server web), kita saestu metu lan tuku paket hosting eksternal.

Wayahe ganti! Departemen IT sampeyan kudu kerja karo sampeyan ngaktifake teknologi sing dibutuhake kanggo mbukak bisnis sampeyan.

Iki kiriman apik saka Hugh MacLeod babagan topik:

Bunny Ala lan Departemen IT