Apa Teknologi Ngaktifake utawa Pateni Marketing sampeyan?

ora ulih

Wis makarya ing Piranti Lunak minangka Layanan sajrone dasawarsa pungkasan, umume popularitas saka perusahaan sing ora kudu nggarap departemen IT. "Anggere sampeyan ora kudu ngobrol karo para IT kita!", Minangka mantra sing asring dakrungokake,"Dheweke sibuk!".

Saben panjaluk digawe liwat proses internal lan sabanjure ketemu 482 alasan kenapa ora bisa rampung Ironis, iki wong lanang sing padha tenan ngganggu nalika katon njaba kanggo solusi!

Pitakonane, apa departemen TI sampeyan ngaktifake upaya pemasaran utawa apa mateni? Yen sampeyan dadi Direktur IT, apa sampeyan kerja saben dina kanggo nulungi pelanggan utawa apa sampeyan nolak?

Yen salah sawijining wangsulan minangka wangsulan, mula tren sing ngganggu sing dakkarepake saya tuwuh. Pemasar liyane sing saya ngerti bosen karo departemen IT. Ing sawijining bisnis sing aku kerjani (sing dadi tuan rumah puluhan server web), kita saestu metu lan tuku paket hosting eksternal.

Wayahe ganti! Departemen IT sampeyan kudu kerja karo sampeyan ngaktifake teknologi sing dibutuhake kanggo mbukak bisnis sampeyan.

Iki kiriman apik saka Hugh MacLeod babagan topik:

Bunny Ala lan Departemen IT

11 Komentar

  1. 1

    Aku seneng mbukak teknologi lan operasi sawetara wiwitan. Wiwitan sing berkembang kanthi cepet kanthi kabutuhan pemasaran sing gedhe. Yen ora kerja kolaborasi antarane tim teknologi, ops, marketing, lan deviz ... uga ora bakal kedadeyan.

    Kolaborasi kudu kelakon lan RESOURCES uga kudu dituduhake. Alasane akeh IT sing bakal menehi sampeyan akeh negatif kaya ing ngisor iki (paling ora ing pengalamanku):
    1. Umume anggaran teknologi angel banget. Ora ana ruangan sing bisa napas. Sampeyan nggawa barang liya sing bakal mbuwang sumber daya, nanging sampeyan Gagal nggawa apa-apa ing meja nanging panjaluk, sampeyan ora tumindak minangka tim lan keserakahan nyebabake perusahaan. Sampeyan pengin soko - mbayar. Sumber daya teknologi ora gratis.
    2. Wong IT dudu cubluk. Yen sampeyan nganggep kaya ngono, dheweke bakal males. Mengkono urip. Kanggo kepentingan perusahaan sing paling apik sampeyan nggunakake wektu kanggo mesthekake manawa IT IT wis ngerti apa pengaruh sing ana ing proyek kasebut. Minta input lan sampeyan bakal nampa kolaborasi.

    Teknologi bisnis minangka inti kanggo produktivitas lan efektifitas para karyawan. Nganggep apa wae sing kurang saka iku ora dianggep apik.

    Pungkasan, proyek teknologi sing katon gampang kanggo para non-teknisi biasane angel banget kanggo ngrampungake. Lan proyek angel bisa uga duwe solusi sing gampang banget. Kolaborasi karo tim sampeyan. Yen sampeyan milih nggawe silo, sampeyan ora bakal ngarepake asil sing ora apik.

    Kudu ana siji wong saka IT sampeyan ing saben rapat pemasaran. Mangkene sing dakwartakake.

    Mung sen 2 sandi.

    Apolinaras "Apollo" Sinkevicius
    http://www.apsinkus.com

    • 2

      Apollo, nalika aku setuju karo kabeh sing wis sampeyan ujarake, aku ora mikir yen pertimbangan kasebut minangka alesan kanggo mateni IT. Sing paling dawa lan cendhak yaiku tujuan bisnis. TI kudu selaras karo target bisnis pokok, dudu babagan TI, nanging babagan bisnis.

      Minangka kanggo wong IT sing dudu cubluk lan ora kena dianggep kaya ngono, aku setuju. Nanging maneh dadi tanggung jawab pimpinan IT kanggo ngganti citra departemen lan priksa manawa bangsane ora males tumindak sing ora apik.

      Perlu kepemimpinan sejati ing IT kanggo nggawe departemen IT sing apik. Pemimpin kudu metu saka peran "Aku guru teknologi" lan nganggo "Kepiye IT bisa mbantu sampeyan dina iki?" kupluk Mung amarga TI kudu melu rapat, ora ateges sampeyan bakal menang kajaba sampeyan menangake nilai IT lan ngganti pemahaman IT.

      Kasedhiya pimpinan IT kanggo nggawe departemen IT sing dadi pendhidhikan lan tegese ngowahi cara nindakake IT lan babagan IT. TI dudu babagan teknologi, nanging bisnis lan nggawe bisnis dadi nyata.

      Adam Cilik

  2. 3
  3. 4

    Wis dadi CIO kanggo perusahaan sing kudu makarya karo pirang-pirang perusahaan dolar, dadi pengalamanku manawa akeh departemen IT mung bakal nundha amarga ora pengin menehi hasil. Pirang-pirang taun aku marang karyawan, kanca lan atasan, yen pengin inovasi, IT kudu dadi enabler, lan ora bisa mateni!

    Kanggo karyawan, ateges ngrungokake panjaluk, yen manajemen mutusake minangka proyek sing kudu ditindakake. Semono uga gampang. Yen bisa nambah proses supaya luwih gampang, luwih cepet, lan propose luwih murah! Goleki kesempatan kasebut.

    Kanggo kanca-kancaku tegese dheweke kudu mbukak ide saka njaba keahliane lan kudu gelem nerangake masalahe kanthi istilah sing bisa dingerteni lan bisa ditrapake teknologi.

    Kanggo para ateges tegese ngemot pangowahan, nggunakake lan nguatake IT sing dibutuhake lan sing paling penting nyelarasake prioritas IT karo tujuan bisnis kayata jaminan kualitas, efisiensi produksi lan ngakoni manawa TI dudu penghasil penghasilan, bisa ngirit luwih akeh perusahaan saben taun saka mbuwang. IT ora kudu mung biaya.

    Mung amarga "ora ana ing anggaran", mula ora cukup alesan kanggo ora ngetrapake program ngirit biaya, efisiensi. Iki tegese kita kudu prioritas maneh proyek lan meksa nindakake perkara maneh.

    Adam Cilik
    http://www.connectivemobile.com

  4. 5

    Ora mung wong IT sing bisa mateni upaya pemasaran liwat teknologi anyar. Kadhangkala sampeyan nemoni marker sing bisa nolak teknologi anyar, amarga bisa uga dianggep minangka ancaman tumrap peran profesionale.
    Aku yakin manawa ana wong sing melu marketing kudu nyetel teknologi sing cerdas lan hemat biaya anyar. Sing ora mesthi nemoni wektu sing luwih angel tinimbang sing ngalami.

  5. 6

    Aku percaya Peter Drucker duwe kutipan sing ujar, "Apa sing kedadeyan karo 'Aku' ing IT?" Fokus IT yaiku lan wis ana ing teknologi. IT jarang dadi staf informasi utawa komunikasi wong, utawa masarakat kanggo nggampangake inovasi TI. Sacara sederhana, umume departemen IT kudu diganti jeneng dadi "HelpDesk" utawa "Departemen Email".

  6. 8

    Peter Drucker nulis artikel apik 10 taun kepungkur. Dikandhani manawa printer digawe Lords lan Barons sajrone revolusi informasi sadurunge amarga padha salah dikreditake kanggo informasi sing kasedhiya. Suwe-suwe dadi kerah biru, katon teknisi luwih saka kreator asli.
    Akeh perusahaan sing mbukak kanthi ora sengaja dening departemen IT sing mutusake apa sing kudu ditindakake dhisik.
    Ketemu sewulan sepisan, utawa malah saben rong minggu, lan masarakat sing nglakokake perusahaan kudu prioritas. Banjur critakake marang kabeh wong, kalebu IT, apa sejatine. Priksa manawa prekara penting wis rampung, lan, uga penting, apa sing ora bakal rampung wulan iki.
    Yen sampeyan ngidini TI prioritas, sampeyan bakal dadi Lords lan Barons. Dheweke kudu luwih dihargai kanggo ngaktifake lan ndhukung visi perusahaan sampeyan, nanging gagal menehi prioritas kanggo dheweke, lan gagal ngandhani pangguna apa sing ora bakal rampung, gagal nuntun perusahaan sampeyan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.