Apa sing Bisa Sinau saka Kanye, Taylor lan Beyonce

kanye taylor swift mic

Dina iki aku ngobrol karo klompok CIO ing acara Technet. Nalika aku siyap-siyap pidato lan ngatur presentasi kanggo grup, aku kepengin banget menehi pesen yen dina-dina kontrol wis ana ing mburine. Tugas kita saiki dadi teknolog lan pemasar yaiku supaya teknologi bisa nggunakake lan pengaruh kanggo mengaruhi wong liya. Kita ora bisa ngontrol pacelathon maneh.

The foto saka Jason Decrow saka Associated Press ujar kabeh. Kanye West urip ing jagad sing bebas mratelakake panemume. Ora preduli wektu sing ora sopan lan rasa sakit sing bisa ditindakake ing Taylor Swift ... Kanye nindakake apa sing kita kabeh lakoni free kanggo nindakake saiki. Iki minangka piwulang kanggo kita kabeh. Kita urip ing jagad iki sing ana sing bisa mlumpat ing panggung lan ngomongake pikiran kita. Kita kabeh duwe mikropon (sawetara sing duwe akeh luwih gedhe tinimbang liyane).

Apa positif utawa negatif, iki sing paling disenengi perusahaan babagan media sosial ... ilang kontrol. Sing ironis yaiku, tinimbang wedi, dheweke bisa nggunakake. Tanggepan Beyoncé marang ledakan Kanye yaiku menehi mikropon Taylor Swift sajrone ditampa Beyoncé lan ngidini dheweke ngrampungake pidato sing ditampa. Beyoncé ngidini Taylor nggunakake wektu dheweke pancen apik banget lan ora diragukan, Beyoncé bakal kelingan amarga dheweke ora egois. Sanajan mesthine dudu pamindhahan hubungan masarakat sing wis direncanakake, nanging sarwa apik.

Bisnis sampeyan bakal mbukak Kanye mengko utawa mengko. Sampeyan bisa ndhelikake, ora nanggapi, utawa nindakake perkara sing biasa ... nggunakake kesempatan kanggo nindakake perkara sing nggawe sampeyan tampil. Aku ora kelingan apa sing diomongake Kanye, kajaba "Imma ngidini sampeyan ngrampungake". Aku ora kelingan pidato sing ditampa Taylor. Aku ora kelingan videoe Taylor. Kesan tetep saka kabeh episode, miturut pendapatku, yaiku tanggepan Beyoncé.

beyonce.png

Tinimbang lumpuh karo rasa wedi, perusahaan kudu ndeleng kepiye cara supaya bisa ngaktifake lan pengaruh liyane liwat media sosial. Banjur maneh, bisa uga mung klambine. Pengungkapan lengkap: Aku mikir manawa video Beyoncé uga kudu nampa penghargaan kasebut.

5 Komentar

  1. 1

    Ninggalake sampeyan supaya acara budaya pop kasebut dadi prioritas utama lan ditrapake ing media sosial lan pemasaran ing ekonomi informasi anyar iki. Terusake terus!

  2. 3
  3. 5

    Doug, pengamatan sing apik. Sanajan sampeyan ora bisa ngontrol pacelathon maneh, para pemasar usaha isih bisa mengaruhi. Sampeyan butuh kesadaran lan taktik kahanan sing cukup kanggo nemokake obrolan sing ana ing merek sampeyan lan nggawe sampeyan saiki kanthi cara ngandhani kapercayan lan minat ing diskusi, nanging entuk wektu gedhe. Temokake Kanyes lan melu!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.