Sapa sing nyekel Lenga Sampeyan?

sepur kukus

Sedina muput - saben dina - wong ngirim email, ngirim sms, twitter, ngunjungi aku, nelpon aku lan pesen cepet karo pitakon babagan domain, kapabilitas, CSS, kompetisi, strategi tembung kunci, masalah klien, posisi sales, strategi pemasaran, blogging, media sosial, lsp. Aku njaluk undhangan kanggo ngomong, nulis, nulungi, ketemu… sampeyan menehi jeneng. Dina-dina saya sibuk lan luar biasa. Aku ora jenius, nanging aku duwe akeh pengalaman lan masarakat ngakoni. Aku uga seneng nulungi.

Tantangane yaiku carane ngetrapake nilai kanggo kabeh masalah lan kesempatan cilik kasebut. Pendapatku yaiku kaya jaman biyen, sing tukang nglereni supaya roda sepur dienggo minyak supaya luwih cepet lan gampang mudhun ing trek. Entuk tukang minyak banjur mandheg sepur. Minyak kasebut ngerti endi, kapan, kenapa lan pinten. Aku rasane kaya tukang minyak - nanging ing skala sing luwih jembar. Pitakon sing dakkarepake mbutuhake keahlian lan pengalaman sing dakkembangake sajrone 2 dekade kepungkur.

Pancen angel ngurmati utawa ngelingi pelaku minyak nalika sampeyan duwe kreta sing muter ing trek. Sepur, batu bara, konduktor, trek… kabeh biaya 'gedhe' lan solusi 'gedhe' sing bisa diukur kanthi akurat. Dadi tukang minyak iku ora gampang. Aku ngerti sepur luwih cepet obah tinimbang yen aku ora ndhisiki trek - nanging pancen ora ana cara kanggo ngukur pengaruh ing skala granular kasebut.

Ora duwe tukang minyak? Sampeyan bisa tuku sumber kasebut ing panggon liya utawa nindakake investigasi dhewe. Iku mung nambah wektu, biaya, resiko lan bisa nyuda kualitas layanan sing diwenehake kanggo para pelanggan. Sampeyan kudu duwe tukang minyak - saben organisasi kudu.

Iki ora muni andhap asor, nanging ing sandi asor mratelakake panemume, Aku pracaya pimpinan gedhe asring tukang lenga. Dheweke kerja keras saben dina kanggo mbusak alangan supaya wong-wong ing sekitare bisa meksa luwih kuat, mlaku luwih cepet, lan dadi luwih sukses. Tim seneng karo tukang minyak amarga bisa nggunakake dadi luwih sukses. Pitakonane yaiku manawa pelaku minyak entuk pangenalan pantes utawa dingerteni babagan rega sing diwenehake.

Apa sing kedadeyan yen nilai sampeyan ditakoni?

Apa sampeyan mandheg ndhap lan menehi resiko ing kreta uga nesu karo karyawan liyane sing ngandelake sampeyan? Apa sampeyan ngupayakake proyek lan kesempatan sing luwih gedhe yen regane pancen wis diukur lan dingerteni?

Utawa… apa sampeyan tetep fokus karo apa sing sampeyan hebat? Sampeyan bisa uga nyengkuyung sukses perusahaan sampeyan - nanging risikone ana sing ora ngerti, ngerti cara ngukur, ngapresiasi ... lan bakal asring ditakokake. Ing jagad data lan analisis iki, yen sampeyan ora bisa mangsuli apa regane kanggo organisasi, sampeyan bisa uga nemoni masalah.

Apa sampeyan tukang minyak? Apa sampeyan duwe tukang minyak ing kantor? Sapa sing nyekel kaleng minyakmu?

5 Komentar

  1. 1

    Doug:
    Pendekatan sing menarik banget karo konsep "Oiler" lan IMHO, sampeyan pancen target. Ing jaman eksekutif, aku njupuk pendekatan sing beda kanggo menehi saran marang manajer babagan ngatur lan saiki ing kelas manajemen, aku ngandhani siswa yen tugas manajer: "yaiku nyedhiyakake lingkungan supaya karyawan bisa sukses" Iki mung cara liya ngandhani manawa dheweke tanggung jawab dadi pelaku minyak menyang "wong tinmen" utawa karyawane lan ora kudu menyang kereta utawa organisasi.

    Aku seneng banget karo kiasan lan bakal digunakake ing mbesuk. Matur nuwun kanggo kirim

  2. 3
  3. 4

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.