Apa Emoji ing Email Baris Sampeyan Nduwe Tarif? 🤔

Emotik

Kita wis nuduhake sawetara rincian babagan kepiye sawetara pemasar nggabungake emoji dadi komunikasi pemasarane. Ing perayaan Dina Emoji Sedunia - ya… ana prekara kasebut - Mailjet nindakake sawetara tes nggunakake emoji ing baris subyek email kanggo ndeleng manawa beda emoji bisa nyebabake tarif mbukak email. Kiro opo? Iku bisa digunakake!

Metodologi: Mailjet nawakake fitur eksperimen sing dikenal minangka tes / x. Tes A / X ngilangi ramalan apa sing paling cocog kanthi ngidini sampeyan nyoba (nganti 10) variasi email sing padha, nyusun kinerja saben versi, lan banjur ngirim versi sing menang menyang sisa dhaptar sampeyan. Iki menehi kesempatan menyang pangirim email supaya bisa maksimal kinerja kampanye email sampeyan.

Temuan tes Mailjet diterbitake ing infographic iki, Tes Line Subjek Emoji, sing menehi bukti yen emotikon ing baris subjek pancen bisa nyebabake tarif mbukak. Ora mung iku, infografis nyedhiyakake bukti manawa budaya sing beda-beda nampa emoji! Inggris, Amerika Serikat, Prancis, Spanyol, lan Jerman diuji.

Kepiye Sampeyan masang Emoji menyang Baris Subyek?

Yen sampeyan pangguna emoji (utawa penyalahgunaan), sampeyan bisa uga wis biasa ngetok menu emoticon ing keyboard seluler. nanging sejatine ora ana ing desktop, mula kepiye sampeyan nindakake? Cara paling gampang sing ditemokake yaiku navigasi menyang Goleki Emoji ing ngendi sampeyan mung bisa nyalin lan nempel emoji sing sampeyan pilih!

Apa kita Nganggo Luwih-Emoji'd?

Salah sawijining kesimpulan saka panelitian bisa uga yaiku, nalika emoticon nyebabake tarif sing mbukak, bisa uga kakehan panggunaan utawa pelanggan bisa dadi biyasa. Rata-rata tarif mbukak kanthi emoji mudhun saben taun saka 31.5% dadi 28.1%

Saiki wis umum nggunakake emoji ing pemasaran email lan kita bakal bisa ndeleng luwih akeh nalika Google ngumumake kabeh ikon anyar kanggo sistem operasi Android paling anyar. Nanging, iku minangka pratandha kanggo para pemasar manawa pucuke wis teka. Isih akeh sing bisa kita sinaoni saka emoji lan riset iki nemtokake pentinge ngerti pamirsa supaya komunikasi kanthi efektif karo email. Pemasar kudu nyathet prabédan budaya sing nyata nalika bisa nampa pamirsa, nanging uga kompatibilitas lintas platform. Merek bakal nggoleki prekara sing penting sabanjure lan kudu ngerti kabeh platform sing beda-beda sing bakal ditampilake email lan nyoba taktik apa wae sing bakal digunakake. Josie Scotchmer, Manajer Pemasaran UK ing Mailjet

Miturut cara, pemain sing paling apik yaiku sing sederhana emoji ati abang.❤️ Emoji minangka salah sawijine kanggo ngasilake asil positif ing kabeh wilayah tes kanthi kenaikan tarif mbukak 6%.

Dina Emoji Sedunia

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.