Apa Emoji Bagus ing Komunikasi Pemasaran? ?

Pranyata

Aku ngerti aku biyen? ing judhul, nanging maksudku tenan ?. Secara pribadi, aku ora bisa adol nggunakake emoji (perwakilan grafis saka emotikon). Ing bidang komunikasi bisnis, aku nemokake emoji ing antarane trabasan tulisan lan komunikasi. Secara pribadi, aku seneng nggunakake ing pungkasan komentar Facebook sing sarkastik, mung supaya wong kasebut ngerti aku ora pengin dheweke nubles ing pasuryan. ?

Apa sing diarani Emoji?

Emoji minangka gambar utawa ikon digital cilik sing digunakake kanggo nyebut ide utawa emosi ing komunikasi elektronik. Istilah emoji diselang saka basa Jepang, lan asale saka e Gambar + moji layang utawa watak.

Banjur apa sing dadi Emoticon?

Emoticon minangka ekspresi wajah sing kasusun saka karakter keyboard, kayata;), ing endi emoji?.

Emoji wis dadi bagean saka basa manungsa saben dinane. Kasunyatane, Laporan Emoji 2015 dening Emogi Research nemokake 92% populasi online nggunakake emoji, lan 70% ujar yen emoji mbantu dheweke ngungkapake perasaan kanthi luwih efektif Ing 2015, Oxford kamus malah milih emoji minangka tembung taun iki! ?

Nanging digunakake kanthi efektif dening sawetara pemasar! Nyatane, merek wis nambah panggunaan emoji dadi 777% wiwit Januari 2015.

Infographic saka Signal iki nyinaoni pirang-pirang conto panggunaan. Bud Light, Saturday Night Live, Burger King, Domino, McDonald's, lan Taco Bell nggabungake emoji menyang komunikasi pemasaran. Lan iku bisa digunakake! Iklan sing aktif karo emoji ngasilake tarif klik-tayang 20x luwih dhuwur tinimbang standar industri

Sinyal uga menehi rincian babagan sawetara tantangan karo Emojis. Priksa infographic ing ngisor iki! ?

Pemasaran Emoji

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.