3 Pelanggan, 3 GIF Animasi, 3 Pelajaran Pemasaran Email

3 kanca

Animasi sing dipikirake kanthi apik ing email duwe kemampuan kanggo muji pesen pemasaran tinimbang ngganggu. Emma, produsen pemasaran email sing sederhana, apik lan cerdas, nyusun konten babagan cara nggunakake GIF kanthi efektif ing pemasaran email, lengkap karo telung conto pelanggan. Bubar nuduhake alat sing apik, Cinegif, kanggo mbantu sampeyan nggawe gif animasi bergerak.

GIF animasi saiki lagi dominasi internet amarga kemampuane narik kawigaten, yaiku sing dikarepake para merek. Nggunakake GIF animasi ing pemasaran email bisa nggawe konten sampeyan gampang dikonsumsi lan luwih apik tinimbang gambar sing stagnan, "ujare Lee Floyd, Direktur Brand. “Nanging, aja nganti kesalahpahaman yen GIF animasi kudu lucu, ora sopan, utawa over-the-top. Gambar animasi sing sederhana, sederhana, lan animasi bisa nggumunake merek sampeyan nalika diselehake ing email sing pas. Emma

1. Critakake Crita

animasi-1

Nalika desainer Los Angeles Paul Marra kamar pamindhahane menyang lokasi anyar, dheweke nggunakake Emma kanggo menehi kabar marang para klien. GIF animasi nyritakake kabeh, saka jejak ing peta nganti "Kita wis pindhah!" spanduk menyang dhaptar alamat anyar. Iki entheng, apik gayane lan ngundang.

2. Tarik perhatian kanggo sing paling penting

animasi-2

Pelanggan Emma cara misuwur kanthi nggunakake warna koordinasi ing panempatan produk lan gaya teks lan ruang putih kanggo nyipta hawa ing saben email. Ing email iki, dheweke nggunakake GIF animasi kanggo fokus ing promosi diskon 20%. Iki subtle lan sejajar karo estetika lan tugas kanggo narik perhatian promosi.

3. Tampilake Multiple Produk

animasi-3

Yen sampeyan pengecer online, gif animasi animasi bisa ngganti cara pelanggan melu karo produk. Coba conto iki saka pelanggan Emma Tukang Cukur Burung: Apa gambar animasi iki kaping pirang-pirang yuta luwih apik tinimbang jaringan produk rambut kothak?

Emma nawakake 5 Tips Cepet kanggo Nggunakake GIF Animasi ing Kampanye Email:

  1. Biasane animasi sampeyan tetep sederhana. Yen sampeyan bisa ngucapake bab sing padha ing 4 pigura sing bisa digunakake ing 8, pilih urutan sing luwih cekak.
  2. Priksa manawa animasi sampeyan nguatake poin utama kampanye sampeyan Yen mung kanggo pertunjukan, ya mung kanggo pertunjukan.
  3. Coba gabungake animasi GIF karo Flash. Yen sampeyan duwe presentasi Flash sing apik ing situs web sampeyan, lebokake versi sing luwih gampang minangka GIF animasi. Kalebu GIF ing email, nanging link menyang kaca Flash sing apik.
  4. Coba a tes sederhana. Yen sampeyan ora yakin manawa animasi bakal mbantu sampeyan nemtokake, coba kirim versi animasi menyang setengah pamirsa, lan kirim gambar biasa menyang setengah liyane.
  5. Watch Panjenengan ukuran file. Disaranake supaya kabeh ukuran email sampeyan kurang saka 40K, mula gampang diatur dening server lan kothak mlebu. Rencanakake gif animasi sampeyan, lan pilih warna lan grafis sing luwih gampang ing pigura supaya ukuran file gif tetep bisa dipriksa.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.