Apa Perusahaan Ayam S ** t Sampeyan Isih Nganggo Gagal?

bajingan1

Bengi iki dadi wengi sing apik tenan. Sawetara kanca lan aku banjur nemoni Eric Davis nindakake pertunjukan siji-wong, Bajingan Abang, ing Indy Fringe téater Acara kasebut apik tenan, narik para pamirsa banjur alon-alon ngrusak saben anggota pamirsa.

Sajrone salah sawijining bagean, para pamirsa dijaluk apa impene… banjur ditakoni pitakon babagan apa sing ditindakake. Bastard Abang banjur mbujuk wong kasebut supaya njupuk langkah supaya bisa adoh saka apa sing dikarepake do lan nggawe langkah menyang ngimpi. Kaya sing ditindakake sawetara, penonton mbengok, "Bastard". Amarga wong liya nggrundel lan ngindhari langkah kasebut, dheweke dituduhake karo para rawuh lan diarani "Ayam S ** t". Asile ora apik tenan. Kabeh pamirsa wedi yen fokus ing fokus sabanjure Red Bastard.

Apa hubungane karo Marketing? Luwih saka sing sampeyan kira.

Iki minangka gambar saka tembung kunci, umum, lan kompetitif banget ing Google Insights:
google-insight.png

Aku ketemu karo perusahaan minggu kepungkur sing inti layanane spesifik tembung kunci Perusahaan kasebut wis mbuwang dhuwit (luwih saka $ 50k sak kampanye tartamtu) ing media tradisional wiwit didegake. Biaya kampanye kasebut terus saya suwe saya suwe saya tambah lan asile saya sithik. Saiki dheweke golek pemasaran online kanggo ndeleng manawa bisa mandhegake pendarahan.

Nalika aku lungguh ing ruang rapat, ora ana rasa wedi ing kamar nalika mlebu ing online, ana rasa ora percaya lan ora percaya. Perusahaan iki dudu penolakan, nanging sejatine kalebu gagal. Wong-wong sing ana ing meja kasebut meksa maju (kalebu aku) bisa dibantah "Bastards". Sanajan perusahaan ngerti manawa apa sing ditindakake ora bisa digunakake, dheweke terus mbantah babagan pindhah online minangka pilihan.

Iki ngelingake aku dadi industri industri koran. Aku ndeleng sawetara pimpinan paling cerdas ing industri pariwara nonton eBay lan Craigslist mundhak banjur ngerut kepingin weruh kenapa bathi klasifikasi mudhun.

Aku ngerteni kabeh perusahaan sing tumindak wedi lan ngati-ati nganggo teknologi anyar, nanging amarga tren panggunaan telusuran lan media sosial minangka cara utami riset babagan tuku sabanjure… kepiye sampeyan bisa uga kudu jelas? Aku ora preduli karo perusahaan sing duwe rasa wedi - nanging aku kaget nalika perusahaan terus ngrampungake kegagalan.

Yen kita kelangan kesempatan kanggo mindhah perusahaan iki, aku bakal bisa ngadeg lan ngandhani apa sejatine .... "Chicken S ** t!" Red Bastard bakal bangga… utawa ora.

Catetan: Nyuwun pangapunten, yen sampeyan nesu ing tanda asterik sing jelas… kabeh paling apik. Aku uga ora nentang media tradisional - nanging ngerti babagan tren tumindak online sing nggawe keputusan nggawe konsumen minangka kunci kanggo nyetel pangeluaran media sampeyan. Ing kasus iki, jelas manawa minat para konsumen babagan solusi online saya mundhak sacara dramatis.

One comment

  1. 1

    Langkah pertama iku paling angel. Iku angel banget kanggo adoh saka sing dingerteni. Umume wong dirantai kanthi kepastian. Muga-muga kanggo perusahaan sing dirujuk bakal mutusake. Artikel sing apik.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.