Emailvision Terus Maju karo SmartFOCUS

logo emailvision

Pirang-pirang taun kepungkur, aku kerja ing perusahaan hebat sing diarani ASTECH InterMedia ing Denver, Colorado. Perusahaan kasebut minangka perusahaan pemasaran basis data utama kanggo industri koran lan dikelola dening wong sing hebat (lan kanca) Tom Ratkovich. Mbalik nalika tera ora ana ing kosakata, kita ngrancang lan mbangun gudang data pemasaran multi-terabyte kanggo sawetara koran paling gedhe ing saindenging jagad.

kepinteranMinangka wektu sing apik banget lan mula aku pindhah menyang Indianapolis kanggo ngrancang, ngembangake lan ngetrapake teknologi pemasaran basis data kanggo koran regional. Kita nggunakake alat sing diarani SmartFOCUS Viper ing koran, liwat perusahaan Praesage. Liwat kemitraan, Bruce Taylor saka Praesage nggawe alat rumah tangga lan prospek sing ora ana ing jagad iki… lan saiki nganti saiki.

Piranti alat kasebut wis maju banget supaya aku ngubungi Tom lan crita babagan dheweke ... aku ora ngerti apa sing bakal kedadeyan sabanjure! Perusahaan Tom nggunakake alat Praesage lan nyebarke SmartFOCUS kanggo para klien. ASTECH InterMedia banjur dituku dening SmartFOCUS - kemajuan sing apik kanggo industri AS.

Pirang-pirang taun mengko, liwat hubungan karo sawetara profesional industri, perusahaan kasebut makarya karo Emailvision. Emailvision yaiku panyedhiya layanan email global sing ngembangake tilas kasebut ngluwihi email lan seluler. Dheweke bubar tuku Marketer Tujuan kanggo nyelehake industri media sosial kanthi platform penerbitan sosial lan pangukuran sing apik.

Saiki, Emailvision tuku SmartFOCUS. Iki cukup kombinasi! SmartFOCUS utamane minangka aplikasi sing diinstal klien / server nanging bubar ngumumake Piranti Lunak minangka model Layanan. Wis ngalami toolta ing jaman mbiyen, aku bisa menehi pitutur marang kowe yen antarmuka pangguna iki tekan pasar SaaS, iki dadi game changer kanggo industri. SmartFOCUS nggunakake drag and drop pembangun pitakon gaya Venn sing nggawe pemasaran database canggih pancen gampang banget. Digabungake karo lapangan sing diitung, platform kasebut paling apik ing industri, lan basis data proprietari luwih cepet tinimbang database relasional liyane sing wis digunakake.

Emailvision saiki duwe hubungan sing jero ing saindenging jagad lan industri pemasaran canggih. Dheweke wis duwe platform pemasaran email lan pemasaran seluler sing dioptimalake kanggo panggunaan e-commerce ... penggabungan lan akuisisi iki bakal nyedhiyakake teknologi lan sumber daya wong sing bisa dadi alat pemasaran cerdas paling canggih ing planet iki.

Mangkene video anyar saka tim ing Emailvision, seneng yen isih seneng!

Iki minangka jagad gedhe, nanging pancen hebat banget koneksi aku sing terus urip maneh sajrone karierku. Aku ngarep-arep terus bisa kerja bareng kabeh perusahaan lan wong sing apik!

2 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.