Video: Teknologi Email Wutah lan Wutah

jean yves simon

Kita wis nggarap lan mateni Pesenan email suwene rong taun kepungkur. Salah sawijining kekuwatan utamane yaiku antarmuka panganggo multi-basa lan dhukungan pribadi multi-basa. Tambah integrasi sosial lan alat data sing bakal teka, lan ora nggumunake Emailvision ngalami pertumbuhan sing luar biasa:

  • Rata-rata liwat 100 yuta pesen saben dina.
  • Swara 5 milyar pesen saben sasi.
  • Ngleksanakke 350,000 kampanye saben sasi.
  • Swara 8,500 pangguna aktif.
  • 97.5% global bisa dikirim (nyengsemake karo ISP Internasional)
  • A apik banget 100% uptime karo ora kasepen!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.